You Might Also Like

4 Comments

 • Reply sarsa/ pohjoistuuli puhaltaa 22.5.2018 at 16:03

  Mä kävin pari viikkoa sitten Seilissä. Saari oli kaunis, ja oli vaikea ymmärtää mitä kaikkea surullista, epäinhimillistäkin saarella on tapahtunut. Toisaalta se jotenkin lohdutti, että saarella on eletty myös yhteisöllistä elämää potilaiden ja henkilökunnan kesken esim. erilaisissa kesäjuhlissa.

  • Reply Emma 25.5.2018 at 08:17

   Joo, toisaalta tosiaan Seili on ollut monelle potilaallekin varmaan paras koti, jossa he ovat elämässään saaneet olla. Siellä on ollut ainakin turvallista ja kuten sanoit yhteisöllistäkin.

 • Reply Jari 20.7.2019 at 18:40

  Kävin Seilissä toissapäivänä, osittain blogisi inspiroimana. Monenlaisia tunteita paikka herätti ja saaren kauneus vs. sen historia tekevät aikamoisen kontrastin. Matkustin Seiliin lautalla Nauvosta, mikä on myös hyvä vaihtoehto. Matka kestää puolisen tuntia ja matka mantereelta Nauvoon tarjoaa hienoja maisemia.

  • Reply Emma 21.7.2019 at 15:51

   Onpa tosi kiva kuulla, että blogijuttuni on toiminut inspiraationa reissullesi! <3 Nauvo on tosiaan kiva kesäsatama ja varmaan oli hienot maisemat!

  Leave a Reply

  DR64JYRDBG