Minä kanssa tykästyin Marsaxlokkiin, nuo siniraidalliset veneet toivat omanlaistaan tunnelmaa pieneen kaupunkiin! Ei käyty siellä syömässä, sillä sunnuntaina lounasaikaan kaikki paikat olivat aivan täynnä. Ruoan täytyy siis olla hyvää kun kaikki vapaatkin pöydät olivat varattuja! 🙂
Mua ensin kauheesti harmitti se, etten päässyt tuonne niiden sunnuntaimarkkinoiden aikaan, mutta oikeastaan oli varmaan kivempi näin! Marsaxlokk oli kyllä niin ihana!
Voi mikä raidallinen ja aurinkoinen idylli! Klikkasin postauksesi auki, koska olen lähdössä Maltalle perjantaina. En tiedä, päädynkö Marsaxlokkiin (jolla ainakin on ihan hirvittävän hankala nimi!), mutta samanlaisen fiiliksen haluan kokea. Minusta mustekala on kuin purkkaa söisi, mutta tarkoittanee, etten koskaan ole saanut aviomiehen pyytämää ja rakkaudella valmistettua. Pitänee vielä kerran antaa sillekin mahdollisuus. Huomasin muuten joitain ruokalistoja etukäteen fiilistellessäni, että aika paljon oli listoilla jänistä.
Mä vasta nyt huomasin raidallisuuden, onpa jännää! Mä oon vaan ajatellut värikkyyttä enkä sitä että värithän on tosiaan veneissä raitoina 😀 Mustekala on kyllä monesti tuoreena tosi hyvää, se purkkamaisuus lienee pakastemustekalarenkaiden ym. ongelma. Olen itsekin siihen kyllä törmännyt. Malta on ihan kalaruokien paratiisi, eli jos tykkäät niin nauti niistä! Ja jänisruuat on tosiaan myös maltalaista perinneruokaa, harmittaa kun jäi se koittamatta (kun aina ne kalaruuat sitten kuitenkin vei voiton). Ihanaa Maltan matkaa sulle!
Ihana kylä! Rakastuin viime kesän Maltan-matkallani myös noihin värikkäisiin kalastajaveneisiin. Niitä eri suunnista ja valaistuksissa tallentui kameralla ehkä turhankin monta! 😀 Tuolla Marsaxlokkissa en käynyt, mikä on harmi, sillä vaikuttaa todella idylliseltä paikalta.
Pienet kylät ovat ihan parasta matkoilla. Voi kumpa voisikin juuri nyt törmätä johonkin uinuvaan pikkukylään fiilistelemään tunnelmia. Jos matkustaisin Maltalle, olisi kiva käväistä juuri tuollaisissa paikoissa.
Gozolla sai täydellistä ruokaa lähes joka ravintolassa – myös Marsaxlokkissa. Upea merinäköala rantakadun lounaspaikassa toi täydellisen lomatunnelman. Jos Gozolla pistäytyy, Ta’Philipp on se ravintola, jossa pääsee eroon mustekalaennakkoluuloista:) Purkkana pidin sitä itsekin aiemman kokemuksen perusteella, mutta tuossa ravintolassa se oli suussasulavan pehmeää. Ei tietoakaan sitkeydestä!
Mä söin Gozolla ihania merenherkkuja myös, en muista ravintolan nimeä, mutta Xlendi Bayssa se oli. Purkkafiilikset tulee monille varmaan niistä kamalista pakastemustekalarenkaista, yleensä kaikki muut versiot missä päin maailmaa vaan on olleet hyviä paitsi nuo renkaat.
12 Comments
Minä kanssa tykästyin Marsaxlokkiin, nuo siniraidalliset veneet toivat omanlaistaan tunnelmaa pieneen kaupunkiin! Ei käyty siellä syömässä, sillä sunnuntaina lounasaikaan kaikki paikat olivat aivan täynnä. Ruoan täytyy siis olla hyvää kun kaikki vapaatkin pöydät olivat varattuja! 🙂
Mua ensin kauheesti harmitti se, etten päässyt tuonne niiden sunnuntaimarkkinoiden aikaan, mutta oikeastaan oli varmaan kivempi näin! Marsaxlokk oli kyllä niin ihana!
Voi mikä raidallinen ja aurinkoinen idylli! Klikkasin postauksesi auki, koska olen lähdössä Maltalle perjantaina. En tiedä, päädynkö Marsaxlokkiin (jolla ainakin on ihan hirvittävän hankala nimi!), mutta samanlaisen fiiliksen haluan kokea. Minusta mustekala on kuin purkkaa söisi, mutta tarkoittanee, etten koskaan ole saanut aviomiehen pyytämää ja rakkaudella valmistettua. Pitänee vielä kerran antaa sillekin mahdollisuus. Huomasin muuten joitain ruokalistoja etukäteen fiilistellessäni, että aika paljon oli listoilla jänistä.
Mä vasta nyt huomasin raidallisuuden, onpa jännää! Mä oon vaan ajatellut värikkyyttä enkä sitä että värithän on tosiaan veneissä raitoina 😀 Mustekala on kyllä monesti tuoreena tosi hyvää, se purkkamaisuus lienee pakastemustekalarenkaiden ym. ongelma. Olen itsekin siihen kyllä törmännyt. Malta on ihan kalaruokien paratiisi, eli jos tykkäät niin nauti niistä! Ja jänisruuat on tosiaan myös maltalaista perinneruokaa, harmittaa kun jäi se koittamatta (kun aina ne kalaruuat sitten kuitenkin vei voiton). Ihanaa Maltan matkaa sulle!
Ihana kylä! Rakastuin viime kesän Maltan-matkallani myös noihin värikkäisiin kalastajaveneisiin. Niitä eri suunnista ja valaistuksissa tallentui kameralla ehkä turhankin monta! 😀 Tuolla Marsaxlokkissa en käynyt, mikä on harmi, sillä vaikuttaa todella idylliseltä paikalta.
Marsaxlokk oli mulle kyllä ihan Maltan paras paikka, mutta onneksi värikkäitä veneitä bongailee Maltalla muuallakin jos ei ehdi Marsaxlokkiin asti!
Mikä ihana paikka syödä ja katsella merelle, aurinko ja karamelliveneet kaupan päälle. Kyllä kelpais mullekin:)
Tää oli ihana! Joskus vielä palaan tänne pidemmäksi aikaa!
Pienet kylät ovat ihan parasta matkoilla. Voi kumpa voisikin juuri nyt törmätä johonkin uinuvaan pikkukylään fiilistelemään tunnelmia. Jos matkustaisin Maltalle, olisi kiva käväistä juuri tuollaisissa paikoissa.
Niin on! Joka kohteesta saisi kyllä löytyä ainakin yksi pieni mukava kylä! 🙂
Gozolla sai täydellistä ruokaa lähes joka ravintolassa – myös Marsaxlokkissa. Upea merinäköala rantakadun lounaspaikassa toi täydellisen lomatunnelman. Jos Gozolla pistäytyy, Ta’Philipp on se ravintola, jossa pääsee eroon mustekalaennakkoluuloista:) Purkkana pidin sitä itsekin aiemman kokemuksen perusteella, mutta tuossa ravintolassa se oli suussasulavan pehmeää. Ei tietoakaan sitkeydestä!
Mä söin Gozolla ihania merenherkkuja myös, en muista ravintolan nimeä, mutta Xlendi Bayssa se oli. Purkkafiilikset tulee monille varmaan niistä kamalista pakastemustekalarenkaista, yleensä kaikki muut versiot missä päin maailmaa vaan on olleet hyviä paitsi nuo renkaat.