Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Sofia / Project Forever 27.3.2018 at 09:27

  Minä kanssa tykästyin Marsaxlokkiin, nuo siniraidalliset veneet toivat omanlaistaan tunnelmaa pieneen kaupunkiin! Ei käyty siellä syömässä, sillä sunnuntaina lounasaikaan kaikki paikat olivat aivan täynnä. Ruoan täytyy siis olla hyvää kun kaikki vapaatkin pöydät olivat varattuja! 🙂

  • Reply Emma 28.3.2018 at 08:54

   Mua ensin kauheesti harmitti se, etten päässyt tuonne niiden sunnuntaimarkkinoiden aikaan, mutta oikeastaan oli varmaan kivempi näin! Marsaxlokk oli kyllä niin ihana!

 • Reply Travelloverin Annika 27.3.2018 at 11:52

  Voi mikä raidallinen ja aurinkoinen idylli! Klikkasin postauksesi auki, koska olen lähdössä Maltalle perjantaina. En tiedä, päädynkö Marsaxlokkiin (jolla ainakin on ihan hirvittävän hankala nimi!), mutta samanlaisen fiiliksen haluan kokea. Minusta mustekala on kuin purkkaa söisi, mutta tarkoittanee, etten koskaan ole saanut aviomiehen pyytämää ja rakkaudella valmistettua. Pitänee vielä kerran antaa sillekin mahdollisuus. Huomasin muuten joitain ruokalistoja etukäteen fiilistellessäni, että aika paljon oli listoilla jänistä.

  • Reply Emma 28.3.2018 at 08:58

   Mä vasta nyt huomasin raidallisuuden, onpa jännää! Mä oon vaan ajatellut värikkyyttä enkä sitä että värithän on tosiaan veneissä raitoina 😀 Mustekala on kyllä monesti tuoreena tosi hyvää, se purkkamaisuus lienee pakastemustekalarenkaiden ym. ongelma. Olen itsekin siihen kyllä törmännyt. Malta on ihan kalaruokien paratiisi, eli jos tykkäät niin nauti niistä! Ja jänisruuat on tosiaan myös maltalaista perinneruokaa, harmittaa kun jäi se koittamatta (kun aina ne kalaruuat sitten kuitenkin vei voiton). Ihanaa Maltan matkaa sulle!

 • Reply Eeva / Eevagamunda.com 28.3.2018 at 12:43

  Ihana kylä! Rakastuin viime kesän Maltan-matkallani myös noihin värikkäisiin kalastajaveneisiin. Niitä eri suunnista ja valaistuksissa tallentui kameralla ehkä turhankin monta! 😀 Tuolla Marsaxlokkissa en käynyt, mikä on harmi, sillä vaikuttaa todella idylliseltä paikalta.

  • Reply Emma 29.3.2018 at 08:10

   Marsaxlokk oli mulle kyllä ihan Maltan paras paikka, mutta onneksi värikkäitä veneitä bongailee Maltalla muuallakin jos ei ehdi Marsaxlokkiin asti!

 • Reply Marja 28.3.2018 at 21:31

  Mikä ihana paikka syödä ja katsella merelle, aurinko ja karamelliveneet kaupan päälle. Kyllä kelpais mullekin:)

  • Reply Emma 29.3.2018 at 08:11

   Tää oli ihana! Joskus vielä palaan tänne pidemmäksi aikaa!

 • Reply sari/ matkalla lähelle tai kauas 30.3.2018 at 17:05

  Pienet kylät ovat ihan parasta matkoilla. Voi kumpa voisikin juuri nyt törmätä johonkin uinuvaan pikkukylään fiilistelemään tunnelmia. Jos matkustaisin Maltalle, olisi kiva käväistä juuri tuollaisissa paikoissa.

  • Reply Emma 31.3.2018 at 21:40

   Niin on! Joka kohteesta saisi kyllä löytyä ainakin yksi pieni mukava kylä! 🙂

 • Reply Turisti 25.7.2018 at 14:05

  Gozolla sai täydellistä ruokaa lähes joka ravintolassa – myös Marsaxlokkissa. Upea merinäköala rantakadun lounaspaikassa toi täydellisen lomatunnelman. Jos Gozolla pistäytyy, Ta’Philipp on se ravintola, jossa pääsee eroon mustekalaennakkoluuloista:) Purkkana pidin sitä itsekin aiemman kokemuksen perusteella, mutta tuossa ravintolassa se oli suussasulavan pehmeää. Ei tietoakaan sitkeydestä!

  • Reply Emma 25.7.2018 at 16:33

   Mä söin Gozolla ihania merenherkkuja myös, en muista ravintolan nimeä, mutta Xlendi Bayssa se oli. Purkkafiilikset tulee monille varmaan niistä kamalista pakastemustekalarenkaista, yleensä kaikki muut versiot missä päin maailmaa vaan on olleet hyviä paitsi nuo renkaat.

  Leave a Reply

  DR64JYRDBG