Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply marika 16.3.2018 at 23:41

  Riika on kyllä kiva paikka ja hyviä ruokapaikkoja. Viimeksi olin kesällä. Air balticilla jotenkin tyhmät lentoajat, kun niin aikaisin perillä ja hotellihuoneen saa usein vasta kolmelta.

  • Reply Emma 18.3.2018 at 20:42

   Matkatavarat voi kuitenkin käydä jättämässä hotellille vaikka heti aamulla ja sitten mennä itse vaikka brunssille! Hyvä puoli aamulennoissa on se, että hyvää päiväaikaa ei mene matkustamiseen vaan jää koko päivä kohteeseen!

 • Reply Elina Marjaana Travel Blog 18.3.2018 at 13:03

  Oih! Kivojen kahviloiden ja herkullisten brunssien ystävänä en voi muuta kuin huokaista onnesta näitä kuvia katsoessa. 🙂 Olen käynyt kaupungissa parikin kertaa, tosin yli 10 vuotta sitten, joten ruokatarjonta on varmasti muuttunut ja parantunut siitä todella paljon. Mieleeni on jäänyt erityisesti pannukakkupaikka, josta saisi suolaisia ja makeita juttuja ja jossa kävin molemmilla kerroilla. Täytyypä laittaa näitä nimiä mieleen, siis muistivihkoon, jos jossain vaiheessa päädyn kaupunkiin uudestaan.

  • Reply Emma 21.3.2018 at 10:59

   Pannukakkupaikka kuulostaa ihanalta! Mulla jäi ens kerralle myös bubble waffle -paikka, jonka vohvelit näytti ihanilta, mutta en vaan enää pystynyt 😀

 • Reply Tanja 18.3.2018 at 17:45

  Ruokavinkkejä on aina kiva lukea. Haluaisin Riikaan kesällä, mutta olisi mahtavaa jos joku näistä meidän varustamoista aloittaisi säännölliset reittimatkat Riikaan, luulisi että matkustajia riittäisi!

  • Reply Emma 21.3.2018 at 11:00

   Joo, kyllä luulis että Riian risteilyillekin riittäisi matkustajia! Ruotsistahan noita ymmärtääkseni tehdäänkin.

 • Reply Anni | Rajatapaukset 21.3.2018 at 12:59

  Ihan mahtavia ruokavinkkejä, kiitos! Erityisesti brunssit on niin mun juttu! Ja koska olen makealle erittäin perso niin brunsseilla se tärkein asia on mulle aina jälkiruoat 😀 Valitettavan moni brunssi on panostanut vain suolaiseen, mutta tuo Muusu Terasen jälkiruokapöytä näyttää todella houkuttelevalta!

  • Reply Emma 23.3.2018 at 13:19

   Ole hyvä Anni! 🙂 Joo, kyllä brunssilla pitää makeaa olla, ja mitä useampaa sorttia sen parempi 😀 😀

 • Reply Anna-Katri / Adalmina's Adventures 24.3.2018 at 18:41

  Hei jee, kiitti ravintolavinkeistä! Helmikuussa viimeksi siellä ollessani ei tosin mikään paikka oikein ollut aamupäivästä auki, mutta seuraavalla kerralla haluan ehdottomasti tutustua lisää Riikan ravintolatarjontaan. 🙂

  • Reply Emma 26.3.2018 at 21:56

   Ole hyvä! Näitä tulee toivottavasti vielä lisääkin, innostuin niin paljon kaikista mahtavista ravintoloista Riiassa! 😀

 • Reply Sandra 24.3.2018 at 22:30

  Todella hyviä ruokavinkkejä ja mistään noista en ollut kuullutkaan, vaikka olen pari kertaa Riikassa käynyt. Erityisesti tuo ensimmäinen brunssi vaikutti todella hintansa arvoiselta – toisin kuin välillä Suomessa, jossa mielestäni liian usein 25 euroa maksava brunssi ei ole kummoisempi kuin jonkin paikan kympin lounas tai hotellin aamiainen. Riika on aivan ihana enkä ole kertaakaan pettynyt ravintoloissa ja kahviloissa 🙂

  • Reply Emma 26.3.2018 at 21:59

   Jep, täällä Tampereellakin tuo 25 alkaa olla perushinta brunssille eikä se vielä välttämättä takaa mitään erikoista kokemusta. Se on kyllä kiva, että Riiassa on vielä pikkuisen edullisempaa, niin raaskii kokeilla vähän erikoisempiakin juttuja!

  Leave a Reply

  DR64JYRDBG