Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

26 Comments

 • Reply Maisemaonnellinen Johanna 27.2.2018 at 20:16

  Tuo on upea paikka! Ajoimme tuonne ylös moottoripyörällä Surreyssa asuessamme, mutta tuuli oli vähällä viedä hiukset päästä kun otti kypärän pois.

  Emme menneet kurkkimaan majakkaa, vaan jatkoimme matkaa ihanaan Ryen pikkukaupunkiin.

  • Reply Emma 28.2.2018 at 08:56

   Niin on!! Ryestä olen kuullut monesti mainittavan, sinne täytynee mennä ensi kerralla!

 • Reply Ananas2go 28.2.2018 at 18:19

  Kiitos vinkistä! Majakkabongaus haavelistalla. Ja totisesti muutakin kuin Lontoo olisi kiva nähdä.

  • Reply Emma 1.3.2018 at 10:54

   Ole hyvä! Majakkabongailu on ihan parasta!

 • Reply Marja 4.3.2018 at 11:26

  Voi veljet miten kivan näköistä, tuonne haluaisin kävelemään, tosin minä en sinne reunalle menisi kurkistelemaan, mutta kauempaa voisin ihailla maisemia:)

  • Reply Emma 6.3.2018 at 20:31

   Niin määkin, voisin lähteä koska vaan uudestaan! <3

 • Reply Jenni / Unelmatrippi 4.3.2018 at 15:18

  No on tosiaan kaunista! Katsoin muuten, että onpa saman näköistä tuolla Eastbournen rannalla kuin Brightonissa, jossa olin aivan sairaan kauan sitten kielikurssilla. Tuohon kysymykseesi onnellisimmasta paikasta: mietin vastausta, mutta en kyllä saa mitään järkevää päätöstä aikaiseksi – hienoja paikkoja on niin paljon. 😀

  • Reply Emma 6.3.2018 at 20:33

   Joo, rannat (ja rantakaupungitkin) näyttää tuolla yllättävän samanlaisilta! Kiersin tällä reissulla Hastingsin, Eastbournen ja Brightonin, ne oli tosi saman näköisiä, mutta hyvin erilaisia tunnelmaltaan.

 • Reply Heli/ Näkymiä vihreältä kukkulalta 5.3.2018 at 09:15

  Oi, miten ihanalta näyttää! Minua on jo vuosia vaivannut hirveä matkakuume Englannin pikkukaupunkeihin ja brittisarjojen maalaismaisemaan, eikä tämä todellakaan lieventänyt sitä! Mutta vastauksena kysymykseesi: Italian keskiaikaiset pikkukylät tekevät minut onnelliseksi. Kerta toisensa jälkeen.

  • Reply Emma 6.3.2018 at 20:35

   Mulla on sama matkakuume, oon aivan rakastunut englantilaisiin pikkukaupunkeihin ja etenkin rannikkosellaisiin! Onneksi ensi kuussa pääsee Portsmouthiin ja Isle of Wightille! Italialaiset pikkukylät on varmasti yhtä koukuttavia, pitää varmaan yrittää välttää niitä että ei käy huonosti 😀

 • Reply Eevagamunda 5.3.2018 at 23:06

  Lumoavan kaunis tuo majakka! Meri- ja maalaismaisemat saavat aina kyllä sydämen sykkyrälle. Ja kun kysyt onnellisinta paikkaa, apua, mieleen tulee niin monta eri miljöötä: tropiikin hiekkarantoja, andalusian valkoisia kyliä, kotini Málagan vanhassakaupungissa, mökkimaisema valoisana kesäyönä…. Ei voi valita! 🙂

  • Reply Emma 6.3.2018 at 20:38

   Ihanilta kuulostaa sun onnellisimmat maisemat myös <3

 • Reply Anne/ Matkahetket 6.3.2018 at 11:18

  Aivan ihanan näköistä! Tahtoo myös tuonne. 🙂 En olekaan nähnyt aiemmin tuosta majakasta kuvia, vaikka olenkin majakoiden perään. Itselleni Neuschwansteinin linna Saksassa oli aikoinaan samanlainen – näin kuvan ja pakkohan paikan päälle oli itse päästä. 🙂 Toinen paikka, jossa on vaan ollut niin puhtaan onnellinen maiseman äärellä on juurikin merenrannalla ja satumaisissa maisemissa Lofooteilla. <3

  • Reply Emma 7.3.2018 at 08:59

   Haha, nytpä olet (nähnyt kuvia Beachy Headista siis) ja sunkin on pakko tän jälkeen päästä itse paikan päälle! Sori 😀 Toi Neuschwansteinin linna näyttää tosiaan ihan satumaiselta, eipä haittais sitäkään omin silmin nähdä. Ja Lofooteista tietysti haaveilen myös… Oi lottovoitto tule jo!

 • Reply Pirkko / Meriharakka 6.3.2018 at 13:11

  Hienon näköinen majakka-maisema. Joskus on tullut Eastbournessa käytyäkin, mutta emme silloin panostaneet majakoihin.
  Upeita ”majakkamaisemia” on myös Cornwallissa ihan lännessä, siellä olemme joskus liikkuneet Pendeenin ja Lands Endin maisemissa, jopa asuneet Pendeenin majakassa.

 • Reply Henna / Kulkutautiset 6.3.2018 at 21:06

  Onpa ihana tuo majakka, suoraan kuin jostain satukirjasta! 🙂 Tuo kolkka Englantia onkin tuntematon ja muutenkin edellisestä kerrasta saarella on jo vierähtänyt tovi… johan tässä alkaa kaipailla sinne suunnalle <3 Onnellisin paikka… hmm. Tässä viime vuosina olemme kiertäneet uusia paikkoja ahkerasti ja sitä myötä sellaista kiinnittyneisyyttä johonkin tiettyyn ei ole ehkäpä tullut, vaikka monia kiinnostavia paikkoja toki, johon mieluusti palaisi. Ehkä se onnellinen paikka (ihan kodin lisäksi) itselleni on kuitenkin Hongkong, siellä jotenkin aina sielu sykähtää, en osaa edes ihan tarkalleen sanoa miksi, mutta aina sinne palatessa tulee sellainen olo kuin kotiin palaisi.

  • Reply Emma 7.3.2018 at 09:04

   Ehdottomasti nyt on aika suunnitella reissu Englannin rannikolle!! Hongkong on mullekin tosi rakas paikka, se on vaan ihana. Tuosta kotiinpaluun tunteesta taas tuli mieleen Bangkok ja se tunne joka tuli kun menin sinne ekaa kertaa (vieläpä työ- enkä loma-asioissa) miljoona vuotta sitten. Muistan elävästi kun istuin taksissa lentokentältä kohti keskustaa ja olin jotenkin tosi liikuttunut siitä tunteesta, että oli kuin olisin tullut kotiin. Jännää.

 • Reply Jenna / Enemmän kuin äiti 7.3.2018 at 21:16

  Onpa upea paikka ja kaunis paikka keksitty majakalle! Oon ollut kielimatkalla Brightonissa 3 viikkoa aikoinani ja muistutti kyllä siitä kaupungista nuo maisemat. Tuosta Briteissä käynnistä on aikaa jo 9 vuotta, olisi korkea aika palata sinne taas. 🙂

  • Reply Emma 9.3.2018 at 15:01

   Mä kävin tosiaan tällä samaisella reissullani myös Hastingsissa ja Brightonissa. Hyvin samantyyppisiä rantakaupunkeja ja tänne Beachy Headille pääsee kätevästi myös Brightonista!

 • Reply Anna 8.3.2018 at 22:07

  Ihanannäköinen paikka ja ihanan kesäiset kuvat. Täytyy pitää mielessä kun joskus noille suunnille eksytään!

  • Reply Emma 9.3.2018 at 15:02

   Pidä ihmeessä 😉

 • Reply Reissaaja1 9.3.2018 at 07:35

  Muutama vuosi sitten road trippailimme Englannin rannikolla, ja se oli rakkautta ensi silmäyksellä! Karismaattiset vanhat merenrantakaupungit saivat mielikuvituksen villiksi (liikaa Hercule Poirotia katsoneena). Noissa maisemissa silmä lepää. Tämä majakka ei ole tuttu, mutta jos jossain vaiheessa saarelle taas lähden, laitan sen matkaohjelmaan mukaan!

  • Reply Emma 9.3.2018 at 15:02

   Jep, mä oon kanssa ihan myyty noille maisemille! Hercule Poirot, ah!

 • Reply Kohteena maailma / Rami 11.3.2018 at 18:21

  Mukavan leppoisen näköistä ja tuohon kun yhdistäisi päiväohjelmaan lähistön links-golfkentän, niin olisi eväät täydelliselle päivälle 🙂 Noille seuduille olisi mukava lähteä autolomalle golfmailojen kanssa.

  • Reply Emma 12.3.2018 at 16:50

   No mikä jottei, jos golfia harrastaa! Hyvin sopisi tähän majakan oheen!

  Leave a Reply

  DR64JYRDBG