Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

26 Comments

 • Reply Marja 10.2.2018 at 12:15

  Malta ei jostain syystä ole kauheasti kiinnostanut, mutta tuohan näyttää erittäin kivalta?

  • Reply Emma 12.2.2018 at 11:10

   Eikös vaan näytäkin! 😀

 • Reply Anita / My Tiny Travel Journal 12.2.2018 at 12:15

  Ai kun tuli hiki näitä kuvia katsellessa. 😀 Kävelin nimittäin tuolla Cittadellassa viime elokuussa +36 asteen helteessä, mutta onneksi samalla reissulla pääsi myös uimaan Cominon siniselle laguunille. Itselle jäi sellainen tunne lyhyeltä päiväretkeltä, että Cominolle olisi kiva palata useammaksikin päiväksi. Tästä sain kivoja vinkkejä! Mun blogissa on juttua retkeltä Cominolle ja Gozolle, jos haluat käydä katsomassa. 🙂

  • Reply Emma 14.2.2018 at 10:08

   Täytyypä käydä kurkkaamassa sun juttuja! Yllättävän vähän nimittäin vielä toistaiseksi löytyy juttuja matkablogeista näistä kohteista, mutta uskon kyllä että Maltan suosio on kasvamassa ja kohisten!

 • Reply Sandra 12.2.2018 at 16:25

  Juuri piti tänään lähteä käymään Gozolla, joten postaus tuli niin oikeaan aikaan! Valitettavasti kuitenkin sää on ollut nyt sateinen, ja haluaisin mennä saarelle, kun ilma on sopiva kävelylenkkeihin :/. Harmittaa kyllä vietävästi!

  Tässä on jo nähtävää moneksi päiväksi!

  • Reply Emma 14.2.2018 at 10:09

   Patikointihommat on kyllä ihan parhautta Maltalla! Muakin harmittaa, kun jäi se Cominon kierros tekemättä, mutta onpahan syy palata takaisin! 🙂

 • Reply sari/ matkalla lähelle tai kauas 12.2.2018 at 22:21

  Jollain tavoin aina ollut uskossa, että Maltalla n vain yksi saari ja piste. Mutta on muitakin. Kyllä Malta alkaa enemmän kiinnostaa näiden mielenkiintoisten juttujen vuoksi.

  • Reply Emma 14.2.2018 at 10:10

   Kiva että Malta alkaa kiinnostaa, uskon että tulee olemaan tulevaisuudessa yksi uusista suomalaistenkin suosikkikohteista!

 • Reply Pirkko / Meriharakka 13.2.2018 at 10:30

  Maltalla, Sliemassa ja La Vallettassa kävimme kerran vuosia sitten, taisi olla lokakuuta – ihan hyvä aika sekin saarella vierailla. Nyt olemme vähän kaavailemassa uusintareissua ja ehkä juuri majoittuen Gozolle toukokuulle, joten kiva katsella sikäläisiä maisemia. Jos tuonne päädymme, niin pitää palata tähänkin juttuun sitten vielä tarkemmin!

  • Reply Emma 14.2.2018 at 10:11

   Suosittelen ehdottomasti Gozolle majoittumista ja sen ihania maalaismaisemia!

 • Reply Martta / Martan Matkassa 14.2.2018 at 00:47

  Mikäli joskus sinne Maltalle pääsen niin ehdottomasti täytyy vierailla tuolla saarella 🙂

  • Reply Emma 14.2.2018 at 10:11

   Samaa mieltä – jos Maltalle matkaa, niin Gozolla käynti on ihan ehdoton!

 • Reply VEERAPIRITA / AURINKORASVAA & ALOE VEERAA 16.2.2018 at 16:10

  Voihan Comino ja Blue Lagoon, tuonne tuli tehtyä paljon päiväretkiä silloin kun asuin kesän Maltalla useampi vuosi taaksepäin. Comino oli ihan meidän lempparipaikka rantapäivien viettoon ja samaten myös Gozo – niin paljon kauniimpia ja rauhallisempia. Tai no Gozo oli rauhallinen, Comino ei.

  • Reply Emma 17.2.2018 at 09:30

   Heh joo, oon ymmärtänyt että Cominon Blue Lagoonilta on kesäaikaan kyllä rauha kaukana! 🙂 Harmittaa etten päässyt siellä nyt talvireissulla käymään.

 • Reply Marianne/Heavy Metal Traveler 16.2.2018 at 16:47

  Maltan kieli on kyllä kirjoitettuna veikeän näköistä! Saari näyttää aivan ihanalta.

  • Reply Emma 17.2.2018 at 09:31

   Totta, se on aika hauska kieli! 😀

 • Reply Elina Marjaana Travel Blog 17.2.2018 at 07:41

  Näyttääpä kivalta! Malta vois olla kiva kohde myös kesäsesongin ulkopuolella, siellä on kuitenkin paljon lämpimämpi kuin vaikka Suomen talvessa ja varmasti myös vähemmän turisteja kuin monissa perinteisissä talvikohteissa. 🙂

 • Reply Anni | Rajatapaukset 17.2.2018 at 12:49

  Malta alkaa näiden sun kirjoitusten myötä kiinnostaa enemmän ja enemmän, erityisesti juuri syys/talvikohteena. Enpä tiennyt että siellä voi snorklatakin! Onnistuukohan se talviaikaan?

  • Reply Emma 18.2.2018 at 14:45

   Joo, voi snorklata monessakin paikassa! Merivesi on vielä pitkälle syksyyn ihan lämmintä (ainakin näin suomalaisesta perspektiivistä), mutta talvella se ois ainakin mulle liian kylmää. Mutta ei mikään muuten estä talvellakaan snorklaamista tai vaikka uimista jos viileä vesi ei haittaa!

 • Reply Mika / Lähtöportti 17.2.2018 at 22:42

  Olen ennenkin maininnut että Malta kiinnostaa, mutta tässä tuli vahvistus että samalla pitäisi käydä Gozollakin. Erityisesti maisemat, kävelyretket ja historia kiinnostavat. Tai siis jo pelkästään Maltan ”villi maalaisserkku” kuulostaa tarpeeksi houkuttavalta 😀

  • Reply Emma 18.2.2018 at 14:46

   Jos tykkäät vähän rauhallisemmista ja luonnonläheisemmistä kohteista niinkuin olen ollut ymmärtävinäni, niin tykkäisit ihan takuulla Gozosta! Maltan pääsaari voi etenkin kesäsesongin aikaan olla vähän turhankin tukossa.

 • Reply Sonja | FIFTYFIFTY 18.2.2018 at 15:44

  Gozolla on tullut pyörähdettyä päiväretken verran kymmenen vuotta sitten. Rauhallinen ja kuvauksellinen paikka, noita vanhakaupungin katuja tuli kuljettua ja ihmeteltyä paljon. 🙂 Noita raunioita ei käyty katsomassa, nehän ovat todella vaikuttavat! Kymmenen vuotta sitten oli myös vielä olemassa se ikoninen Sininen ikkuna, joka romahti vasta viime vuonna.

  • Reply Emma 19.2.2018 at 08:25

   Joo, sääli että sinistä ikkunaa ei enää ole! Sillä paikalla millä se oli, oli edelleen paljon turisteja. Hauskaa että se on edelleen turistikohde, jonne mennään katsomaan jotain mitä siellä ei ole 🙂

 • Reply jonnahah / Allergic to Kiwi 21.2.2018 at 14:13

  Ah mitkä ihanat pikkukadut! Saarelta näyttää löytyvän kaikkea, mitä onnistuneeseen lomaan tarvitsee 🙂

  • Reply Emma 21.2.2018 at 21:18

   Kyllä! Voisin ihan hyvin viettää koko loman Gozon saarella!

  Leave a Reply

  DR64JYRDBG