You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Aron / Ja sitten matkaan... 16.11.2017 at 22:54

  Kiitoksia hyvistä tärpeistä, täytyy laittaa tähän kirjanmerkki seuraavaa Bangkokin vierailua varten! Me tykkäsimme eniten Singaporen food courteista eli hawker centereistä. Tosin Bangkokissa kävimme vain Food Republicissa ja Paragonin food courtissa, Singaporessa kahlasimme läpi useampia paikkoja. Bangkokin Food Republic oli ihan mukiinmenevä, joskaan ei esim. Singaporen tai Kuala Lumpurin vastaavien tasoinen. Paragonin Food Hall puolestaan oli suuri pettymys. Pari ensimmäistä kivan kuuloista annosta osoittautuivat niin tylsiksi, että lähdimme syömään muualle. Arvelinkin, että pakkohan Bangkokissakin on olla näitä parempia food courteja.

  • Reply Emma 24.11.2017 at 12:02

   Sinagporessa on kyllä ihania hawker centereitä, ai että tekis mieli lähteä sinne ruokamatkalle!

 • Reply Anna | Muuttolintu.com 16.11.2017 at 23:38

  Uuh, tämä postaus täytyy laittaa talteen, kun ensi vuonna pitkin Aasiaa seikkaillaan. Ei oo food courtit mielestäni ollenkaan junttia, vaan siellä saa monissa maissa hyvää laatua pienellä hinnalla, jos valitsee hyvän paikan! Niissä tulee täällä Australiassakin usein syötyä. Bangkokissa on tosiaan loistavia ravintoloita, mutta silti, ainakin viime matkalla paras ruoka saatiin katukojuista, joten se on kohde jossa tuntuu vähän turhalta maksaa hienoista ravintoloista!

  • Reply Emma 24.11.2017 at 12:16

   Jee, kivaa että on muitakin joiden mielestä ei oo junttia! Seuraavaksi täytyisi tehdä kattava raportti siitä katuruuasta 🙂

 • Reply Martina 19.11.2017 at 18:42

  Ruokamatkailu kiinnostaa aina ja Bangkokiin on ehdottomasti vielä päästävä ruokamatkalle, vaikka muuten Aasia ei ole toistaiseksi kiinnostanut tarpeeksi, jotta olisimme suunnanneet sinne. Vielä. Ruokamatka Aasiaan houkuttelee kuitenkin koko ajan vaan enemmän ja enemmän kun kuulen muiden kokemuksia sieltä suunnalta. Nämä oli hyviä vinkkejä! Otan talteen. 🙂

  • Reply Emma 24.11.2017 at 12:17

   Ruokamatka Aasiaan on ihan paras suunnitelma ikinä, toivottavasti pääset toteuttamaan sen pian!

 • Reply Kaisa/Life Without Seasons 21.11.2017 at 02:15

  Mukava lukea postaus Food Courteista! Ollaan myös tykästytty tähän helppoon ja edulliseen tapaan ruokailla varsinkin Bangkokissa, jos keskustaan menee niin aina pakko käydä Food Courtissa syömässä, valikoimat on valtavat ja ruoan jälkeen on helppo jatkaa kiertelyä. Koh Samuilla tilattiin kerran herkullisen näköinen kana annos eräässä Food Courtissa ja ihmeteltiin outoa makua, se olikin kanan maksaa! Jäi syömättä?

  • Reply Emma 24.11.2017 at 12:18

   Joo, food courtit on tosi käteviä Bangkokissa etenkin shoppailun ja muun keskustan kiertelyn lomassa, kun siinä ihan ytimessä ei välttämättä sitä katuruokaakaan ole joka kulmalla.

 • Reply Anna 24.11.2017 at 06:35

  One suosikki on ehdottimasti Siam Paragon. Wow! Siella on niin ihania herkkuja etta menee paa ihan pyoralle. Kayn siella joka kerta 🙂

  • Reply Emma 1.12.2017 at 07:59

   Siam Paragon on kyllä hyvä ja siisti!

 • Reply James P 29.11.2017 at 22:16

  Mbk:n ylemmän foodcourtin vegaanikojun paistetut vihreät longbeanssit on huikeat, muutenkin yks parhaista kojuista. Siellä nurkan takana on pieni ranskalaisia jälkkäreitä vääntävä koju mikä on myös tosi kiva. Useimmiten Bangkokissa tulee kyllä käytyä Terminal21 foodcourtissa, koska sinne on helppo mennä julkisilla, olkoonkin palvelu välillä ja varsinkin siinä juomakojulla aika ala-arvoista.

  • Reply Emma 1.12.2017 at 08:00

   Ooh, tämä vinkki täytyy pistää talteen! Ja Terminal21 on kyllä ihan loistava!

  Leave a Reply

  DR64JYRDBG