Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply meizi 27.8.2017 at 09:18

  Tuntuu uskomattoalta ajatella että ajelette jossain 4km korkeudessa.huikea matka ollut teillä…mun unelma matka 🙂

  • Reply Emma 28.8.2017 at 08:10

   Niin tuntuu itsestänikin näin jälkeenpäin ajatellen! :O Toivottavasti pääset toteuttamaan unelmamatkasi!

 • Reply Reissu-Jani 27.8.2017 at 14:45

  Oli mielestäni erittäin hieno matka, vaikka välillä olikin hieman ”haasteita” joko teiden tai majoituksen (wc:n) kunnon suhteen – mutta aika kuultaa muistot ja tällä hetkellä muistelen Bulunkulua lämmöllä. Samaiselta matkalta löytyy kuvia myös blogistani: http://reissujani.blogspot.fi/search/label/Tadzikistan

  Onneksi jäimme vielä matkan jälkeen kymmeneksi päiväksi Keski-Aasiaan niin saimme hieman ”enemmän perspektiiviä” kolmen eri stanin (maan) kulttuureihin ja luontoon.

  • Reply Emma 28.8.2017 at 08:12

   Joo, niinhän siinä on käynyt, että Bulunkul on noussut muistoissa yhdeksi matkan kohokohdista 🙂 Mä luin sun juttuja teidän ”jatkoilta” Kirgisiasta ja näytti kyllä aivan mahtavalta! Kirgisiaan haluaisin kyllä vielä joskus uudestaan!

 • Reply Suunnaton 27.8.2017 at 18:17

  Jännä miten paljon maisemat on muuttuneet edellisiin päiviin verrattuna. Blogista välittyy myös se, että koko fiilis olisi muuttunut kovin erilaiseksi.
  Tää postaus sai taas entistä enemmän miettimään, että tuollainen reissu olisi kiva tehdä!

  • Reply Emma 28.8.2017 at 08:14

   Joo ja seuraavana päivänä maisemat vasta muuttuivatkin kun mentiin rajan yli Kirgisiaan! Yhtäkkiä kaikkialla oli ihan vihreää! Täytyy myöntää, että Kirgisiasta jäi mulle vielä Tadzikistaniakin paremmat fiilikset ja Kirgisian luontoa haluaisin päästä toistekin ihailemaan.

 • Reply Ne Tammelat 28.8.2017 at 15:04

  Melkoisen karua, mutta myös niin kaunista! Voin kuvitella vaan, miten ”iloinen” yllätys lämpimän veden ja netin puute on siinä kohtaa, kun niitä kaipaa. Ainakin itsellä usein juuri nämä tällaiset koettelemukset ovat myös niitä, jotka jäävät parhaiten mieleen ja osaa taas arvostaa perusasioita paremmin.

  • Reply Emma 29.8.2017 at 08:12

   Joo, mä oon siis niin someriippuvainen, että huhheijaa! Se mua tolla reissulla etukäteen eniten pelottikin, että mitä jos ei pääse pitkään aikaan nettiin! :O Tosi noloa ja oikeesti aika järkyttävää. No, mutta kyllä mä sitten toisaalta myös huomasin kun oli oltu jo useampi päivä ilman, että maailma ei oo kaatunut, mun aivot ei oo räjähtäneet tiedonpuutteesta ja maisematkin on ihan yhtä kauniit vaikka en pääse niitä kenellekään jakamaankaan. Silti – voi sitä juhlaa kun Kirgisian puolelle päästiin nettiin! 😀 😀

 • Reply Anna-Katri / Adalmina's Adventures 2.9.2017 at 20:40

  Siis huhhuh noita maisemia! Mun on kyllä pakko päästä matkalle tuonne ja pian! Varmasti ollut ihan mieletön kokemus sinulla tuo koko matka, sellainen seikkailu että muistaa varmaan loppuelämänsä. Ja nuo maisemat ovat vertaansa vailla, jotain niin erilaista kuin muualla!

  • Reply Emma 4.9.2017 at 08:22

   Toivottavasti pääset! Oispa hienoa lukea sun kokemuksia näiltä samoilta kulmilta!

 • Reply Heli/ Näkymiä vihreältä kukkulalta 11.9.2017 at 08:57

  Vau, todellakin vähän erilaisia matkakuvia kuin yleensä! Ja nuo otsikkoittesi paikkojen nimet: ihan kuin jostain Taru sormusten herrasta 🙂

  • Reply Emma 12.9.2017 at 09:15

   Haha, niin tosiaan onkin! 😀

  Leave a Reply

  DR64JYRDBG