Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Anna | Tämä matka -blogi 26.8.2017 at 12:23

  Kivasti olimme näköjään kiertäneet melko eri ravintoloita. Olisko teillä joku erityinen valintakriteeri, jonka mukaan etenitte. Me kiersimme sen mukaan, mitkä olivat hotellistamme asiallisen kävelymatkan päässä.

  Tässä oma postaukseni tempauksesta. Lisää tämän sinun juttusi myös omaan blogiin, niin ehkäpä ensivuonna tapahtumasta tietoa etsivät löytävät nämä kirjoitukset!

  http://www.tamamatka.fi/tampere-tamperrada-pintxos-annokset/

  • Reply Emma 28.8.2017 at 08:06

   Me lähdettiin ensimmäisenä iltana (josta tämä juttu) liikkeelle tuolta Tampere-talosta kun silloin pääsi käymään kattopuutarhassa. Ja edettiin siitä sitten kaikki Tammelan alueen paikat Hämeenkadun itäpään paikat. Seuraavana päivänä tein vielä toisen kaverini kanssa Näsinneulasta alkaneen kierroksen, jolla edettiin Hämeenpuistoon ja Keskustorille. Yhteensä maistoin 19 pintxoa. Kiitos linkityksestä (sulla tulee muuten tosi hienosti nuo linkit, mitä kautta teet ne?), lisään sun jutun myös omaani!

 • Reply Katariina / Raidallisia hetkiä ja retkiä 27.8.2017 at 14:59

  Nam! Kuulostaa erittäin maukkaalta tapahtumalta! 🙂 Kuvissa olevat annokset näyttävät herkullisilta. Pitää laittaa korvan taakse, jos vaikka ensi vuonna ”sattuisin” lomailemaan Tampereella tapahtuman aikaan… 😉

  • Reply Emma 28.8.2017 at 08:07

   Kannattaa ehdottomasti jo pistää ensi vuoden kalenteriin! 😉

  Leave a Reply

  DR64JYRDBG