Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Suunnaton 30.7.2017 at 22:01

  On taas niin upeita maisemia! Tässähän käy kohta huonosti kun näitä juttuja lukee – tulee ihan sellainen fiilis, että tuonne pitäisi päästä.
  Onko Afganistanin rajalla tarpeen olla varuillaan muutenkin kuin miinojen ja huonon tien varalta?

  • Reply Emma 1.8.2017 at 08:45

   Heh, ei muuta kuin reissua suunnittelemaan! 😀 Ei todellakaan tarvi olla varuillaan eikä pelätä! Wakhanin laakson ihmiset ovat Ismaili muslimeja, joka on yksi islamin rauhallisimmista ja suvaitsevimmista suuntauksista. Rajaa itsessään ei tosiaan edes näy, se on vain tuo joki, eikä siellä ole sotilaita tms. rajajuttuja. Joen rannassa saa oleskella ihan vapaasti, uitimme siinä jopa varpaitamme, ja muutama hassu telttailijakin (oletettavasti pyöräilijöitä) näkyi ihan joen törmällä. Mutta matkustustiedote on hyvä tietysti lukea etukäteen ja ehdottomasti suosittelen jo kielenkin takia paikallista opasta tuonne mukaan!

 • Reply Janni / Lentopelko 2.8.2017 at 09:48

  Aivan ihanan näkösiä maisemia tuolla, ja myös nuo viimeset kuvat on kivoja, kertoo vähän paikallisesta meiningistä! En kyllä tiedä, olisinko tuonne ihan heti matkustamassa. Jotenkin arveluttais. Kuolemaa uhmaava kuskis ja kuoppaiset tiet on varmasti ollut tosi hyvä yhdistelmä! 😀

  • Reply Emma 3.8.2017 at 09:14

   Tää on varmasti kohde, joka on harvan listalla ihan ensimmäisenä. Mutta sitten kun kaipaa jotain ihan erilaista ja kunnon roadtripiä, niin Pamirin valtatiessä ja Keski-Aasian upeassa luonnossa on kyllä sitä jotain!

  Leave a Reply

  DR64JYRDBG