Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Marja 19.7.2017 at 18:28

  Apua, hirvittävän kiinnostavaa ja pelottavaa samalla. Noi murenevat tiet. Mä niiiin pelkäisin. Tuo melonipytinki on kyllä hauska ja maisemat hienoja:)

  • Reply Emma 20.7.2017 at 08:24

   Päivä 2 (tulossa seuraavassa jutussa) oli ihan oikeasti pelottava ja mietin ahdistuneena, että tätäkö seuraavat kaksi viikkoa tulee olemaan – jos siis säilyy hengissä loppuun asti niitä todistamaan. Mutta onneksi alun jälkeen helpotti, tiet kulki enää vain silloin tällöin jyrkkää kallionseinämää ja yleensä vähän alavammilla mailla.

 • Reply Suunnaton 21.7.2017 at 13:10

  Hei vau mikä matka! Nyt täytyy pysyä kuulolla – nämä reissukertomukset haluan ehdottomasti kuulla!

  • Reply Emma 23.7.2017 at 19:32

   Heh, lisää on tulossa pian! 🙂

 • Reply Susanna / Matkapatonki 15.8.2017 at 21:34

  Nyt vasta oon ehtinyt perehtymään näihin matkapostauksiin; ihan mielettömiä maisemia ja varmasti aivan unohtumaton kokemus! Matkamessuilla vilkuilin jo Tadzikistanin ständiä ja mietin, millaista siellä olisi reissata. Ilman matkatoimistoa sinne ei kyllä välttämättä tule lähdettyä 😀 Mutta tuo kulttuuri (johon tietysti kuuluu myös ruokakulttuuri!) kiinnostaisi kovasti, ehkä jonain päivänä…

  • Reply Emma 17.8.2017 at 09:41

   Toivottavasti Tadzikistanista (tai Kirgisiasta) tulisi edustajia ensi vuoden Matkamessuillekin! Noi on tosiaan sellaisia kohteita, jossa paikallisesta oppaasta tai matkatoimiston avusta on todellista hyötyä!

  Leave a Reply

  DR64JYRDBG