Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Suski 29.3.2019 at 12:12

  Heippa!
  Osui silmään tämä vanha postaus ja mietiskelin, että kun menee silmälasikaupoille niin pitääkö olla silmälasiresepti valmiina vai katsooko nuo näön tuolla samalla? 🙂

  • Reply Emma 31.3.2019 at 12:05

   Hei, kiva kun löysit tämän jutun! Silmälasikaupoille mennessä ei tarvi olla reseptiä mukana vaan näkö tarkastetaan siinä samalla! Mä oon aina saanut tosi laadukkaat lasit Kiinasta, mutta toki siinä pieni riski saattaa olla jos on vaikka tosi erikoiset vahvuudet. Ja halutessaanhan voi vaikka teettää ensin yhdet lasit, etenkin jos onnistuu tinkimään ne tosi halvalla, ja palata vaikka seuraavana päivänä teettämään toiset jos vahvuudet tuntuu varmasti oikeilta.

   • Reply SUSKI 31.3.2019 at 13:14

    Ihanaa kun vastailit näin nopeasti ja paljon kiitoksia infosta! Ollaan muutaman viikon päästä menossa Pekingiin (ja Kiinaan) ensimmäistä kertaa ja sun blogista onkin jo nappailtu kaikki vinkit talteen 🙂

    • Reply Emma 31.3.2019 at 20:37

     Ihana kuulla, että jutuista on ollut hyötyä! Nauttikaa Pekingistä! Mullakin on jo kova kaipuu takaisin Kiinaan, nyt on tainnut ihan huomaamatta kulua jo kaksi pitkää vuotta ilman Kiinaa :O

 • Reply Nadja 12.1.2020 at 07:46

  Moi.
  Olen menossa kiinaan kuukaudeksi,
  Mitä kannattaa ottaa Suomesta kiinaan mukaan lahjaksi kiinalaisille ystäville? Ihan suomalaista mitä ei ole Kiinassa (esim. Fazer suklaa, villa sukkia, ruis leipä… Jne ?) Vaikea keksiä kiitos hyödyllisestä vinkeistä. Räätälöinti ja silmälasit ovat kiinnostavia. Täyttypä pistä korvan taakse. Minkälainen sää maaliskuussa ?

  • Reply Emma 13.1.2020 at 20:07

   Herkut ja muu syöminen on aina helppo vaihtoehto: suklaan ja karkkien lisäksi suomalaiset hillot, kuivatut marjat ym. on hyviä. Samoin erikoiset säilykkeet kuten poronliha, hirvenliha, karhunliha. Suomalaista designia (esim. Marimekko) voi viedä edullisesti esim. lautasliinoina. Pekingissä voi maaliskuussa olla vielä viileät kelit, ainakin öisin ja sisätiloissa jos ei ole ihan ajanmukaista lämmitystä. Ihanaa matkaa sinulle!

  Leave a Reply

  DR64JYRDBG