Suomen suurin matkablogiyhteisö

Laita hyvä kiertämään, osta upea matkakuva!

Matkabloggaajat tempaisevat Matkamessuilla Blogipaviljongin lisäksi toisellakin osastolla: Travel Bloggers Give Back on koonnut näyttelyn upeista bloggaajien matkakuvista, joita messukävijät voivat myös ostaa mukaansa ja tukea samalla hyvää tarkoitusta.

 

tbgb_logo_final11

 

TBGB on suomalaisten matkabloggaajien hyväntekeväisyystempaus joka näki päivänvalon viime vuoden Matkamessuilla. Ajatuksena oli antaa maailmalle takaisin edes ripaus siitä, mitä me paljon matkustavat bloggaajat saamme reissuillamme kokea ja nähdä.

– Kampanjan tavoitteena on laittaa maailmalta saatu hyvä kiertämään ojentamalla auttava käsi sitä tarvitseville. Lisäksi haluamme korostaa reilun matkailun tärkeyttä ja näyttää oman tekemisen kautta esimerkkiä siitä, kuinka pienilläkin teoilla voidaan saada aikaan isoja parannuksia toisella puolella maapalloa, kuvailee Travel Bloggers Give Back -tempauksen pääorganisoija Milla Himberg.

Vuoden 2016 Matkamessuilla tempaus toteutettiin hyväntekeväisyyskirpputorin muodossa ja keräyksen avulla valmistui Nepaliin Mahottarin piirikuntaan Autolla Nepaliin -projektin kymmenes koulu.

Tänä vuonna tempauksen tavoitteena on tukea köyhän Laosin syrjittyihin vähemmistöihin kuuluvien Bokeo-lasten koulunkäyntiä. Apu väittyy Plan Suomen kautta 109 paikalliselle koululle, joissa tuetaan opetusta ja oppimisympäristöjä niin, että kaikki lapset – etenkin syrjityt tytöt – voisivat osallistua opetukseen täysipainoisesti ja tasa-arvoisesti.

Vuoden 2017 Travel Bloggers Give Back -tempauksen pääorganisoijina toimivat matkabloggaajat Milla Himberg, Inka Khanji, Elina Mälkiä, Maarit Hirvonen, Sanna Kanninen ja Heini Hirvonen.

 

tbgb-2017-full-12

Kuva: Travel Bloggers Give Back

 

Näyttely on esillä osastolla 7m138 perjantaiaamusta sunnuntai-iltaan. Huomioi kuitenkin, että kuvia voi ostaa mukaan vain lauantaina ja sunnuntaina. Voit myös katsoa kaikki kuvat jo etukäteen TBGB:n nettisivuilta. Jos haluat ostaa kuvan tai kuvia mukaasi, varaa käteistä seuraavasti:

10 x 15 cm, hinta 5 
21 x 30 cm, hinta 15 €
30 x 42 cm, hinta 25 €
valmiit esillä olevat taulut, 50 x 75 cm, hinta 150 €

Matkakuvansa näyttelyyn on lahjoittanut yhteensä 50 blogia. Meidän näyttelykuvaksi valikoitui kaikkien viime vuoden eksoottisten reissukuvien joukosta kuva kotimaasta, upealta Hailuodon saarelta:

 

Hailuoto majakka Travel Bloggers Give Back

 

Aion itsekin TBGB-näyttelyyn ostoksille, en vaan osaa päättää minkä tai mitkä kaikki kuvista haluaisin ostaa! Näähän sopisi paitsi kotiin niin myös vaikka työhuonetta piristämään! Olen pystynyt jo karsimaan omat lempparikuvani näihin viiteen (vaikka ihan jokainen 50:stä on sellainen jonka voisin ilomielin ottaa seinälleni!):

 

02_kenia-safari-seeprat-inka-khanji

Archie Gone Lebanon -blogin seeprat Keniassa. Tämän kuvan voi ostaa myös valmiina isona tauluna!

03_pingviini_falklandinsaaret_elina_mc3a4lkic3a4

Vaihda vapaalle -blogin pingviini Falklandinsaarilla. Tämän kuvan voi ostaa myös valmiina isona tauluna!

31_peggys-cove_pirkko_schildt

Meriharakka-blogin kuva Kanadan Peggy’s Covesta.

36_grand_teton_jenni_ojala

Globe Called Home -blogin kuva Grand Tetonin kansallispuistosta

49_laura-niittylc3a4_myanmar

My Passport Pages -blogin kuva Baganista, Myanmarista.

 

Löydätkö sinä lempikuvan viidenkymmenen upean otoksen joukosta? Kerro minkä kuvista ottaisit seinällesi!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply

UA-79653706-1