Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

28 Comments

 • Reply Heli / Heli voyage 28.12.2016 at 18:36

  Supermielenkiintoista! Sekä tämä budjettipostaus että se Maafushia koskeva kirjoitus. Kiitos vinkeistä.
  Aika rajoittunut mielikuva minullakin on ollut Malediiveistä vain resort-kohteena. Mikä ettei voisin resort-saarellekin mennä lekottelemaan (jos olisi rahaa) mutta kiinnostavammalta ja budjettiin sopivammalta vaikuttaa paikallissaari.

  • Reply Emma 28.12.2016 at 21:08

   Kiitos Heli! Kyllä sen luksusresortinkin mieluusti joskus kokisi, mutta totta puhuen siellä tulisi kyllä aika äkkiä tylsää. Mutta oishan se upeeta päästä noihin kirkkaisiin vesiin uimaan omalta terassilta ihan mihin aikaan päivästä vaan, oih…

 • Reply Sandra / Terveiset päiväntasaajalta 29.12.2016 at 19:37

  AAAAAA, olitkin jo postannut tämän 😀 Määä haluuun! 😀 Kiva oikeesti saada tietoon nää hinnat! 🙂 Ite pyrin aina myöskin kertomaan kyllä kaikki kulut ja ihanaa että tälläisestä kohteesta saa kaiken tietoon 😀 Eli siis ne kuljetukset saarelle Malesta ei ollut ees ton kalliimpia..!!

  • Reply Emma 30.12.2016 at 20:45

   Joo, Maafushille pääsee tosiaan edullisesti kuten myös sellaisille saarille, joille julkinen vene kulkee. Muiden saarien kanssa noista kuljetuksista voi tulla tosi iso kuluerä – tosin se vesitasolento noissa maisemissa vois olla kyllä hintansa väärti..

 • Reply Katja 1.1.2017 at 21:42

  Siis en olisi ikinä uskonut että pääsee näin edullisesti!!

 • Reply Veera 2.1.2017 at 12:18

  Näköjään mullakin oli väärä käsitys Malediiveista hinnan suhteen. Tuohon hintaan voisi lähteäkin! Ja tosiaan paikasta tulee ekana mieleen sellaiset häämatkamielikuvat, mutta sekään ei nyt sitten pitänyt paikkaansa…

  • Reply Emma 2.1.2017 at 20:58

   Noilla paikallisillakin saarilla on muuten paljon häämatkalaisia, mutta sellaisia jotka ei tosiaan kaipaa sitä viiden tähden luksusta vaan maisemat riittää 🙂

 • Reply sari/ matkalla lähelle tai kauas 4.1.2017 at 22:02

  Kiva tietää näistä hinnoista. Ei hullumpi hinta. Aina ei tarvii olla kallista. Mutta hintaa tietysti nostaa majoitus, kun on jo ohi hostelliasumisen eli ei oikein tulisi mentyä.

  • Reply Emma 4.1.2017 at 22:12

   Meidän majoitukset oli ihan normaaleja 2 hengen hotellihuoneita, hostelleja Malediiveilla ei siis ainakaan toistaiseksi olekaan.

 • Reply Terhi / Muru Mou 5.1.2017 at 01:29

  Mielenkiintoinen juttu! En olisi osannut arvata, että näin edullisesti pääsee Malediiveille! Hmmm, jopas alkoi kiinnostaa… 🙂

  • Reply Emma 5.1.2017 at 10:51

   Kiitos! Yllätyin itsekin, kun lopulta laskin kulut yhteen (yleensä koitan aktiivisesti unohtaa paljonko rahaa laitan mihinkin matkaan enkä todellakaan laske kuluja yhteen :D)!

 • Reply Outi 5.1.2017 at 20:06

  Ei ole tosiaan mitenkään mahdottoman kallista jos tuohon lentojen hintaan sisältyy majoituksetkin! Taitaa kohde olla kovassa suosiossa tällä hetkellä joten varmaan vaikuttaa myös yleiseen hintatasoon ja lentojenkin hintoihin. Upean näköistä btw!

  • Reply Emma 5.1.2017 at 21:16

   Joo, 795 eurolla sai siis lennot ja majoituksen, ei mielestäni ollenkaan mahdottoman hintaista.

 • Reply Kohteena maailma / Rami 6.1.2017 at 14:11

  Tämä oli mielenkiintoinen postaus ja alkoi Malediivit kiinnostamaan Dohan kanssa. Meinasin kysyä, mistä tuo ruokapuolen kustannus koostui ja mites alkoholi, mutta se selvisikin tostaa ”maafuska” jutusta. Ainakin tuolla pääsisi paremmin maan paikalliskulttuuriin sisään.

  • Reply Emma 6.1.2017 at 19:37

   Etukäteen itseäni myös mietitytti ruuan hinta, mutta tuollahan tuli syöminen lopulta halvaksi, kun buffet-lounaisiin ja illallisiin kuului aina vähintään vesi (joskus myös mehu) eli juomiinkaan ei juuri mennyt rahaa. Eikä välipaloihin koska sellaisia houkutuksia ei ollut tarjolla 😀

 • Reply Lotta | Watia.fi 6.1.2017 at 14:14

  Edullisesti olette päässeet Malediiveilla käymään! Tosi hyvä hinta noista lennoista ja kokonaiskustannukset tosi jees. Malediiveista ja sinne reissaamisesta on kieltämättä ollut aika kallis mielikuva. Kiinnostaisi ehdottomasti joskus käydä, kun edullisestikin näköjään pääsee. Kiitos vinkeistä!

  • Reply Emma 6.1.2017 at 19:38

   Joo, lennot oli kyllä oiva löytö – ja voi olla että täytyy varata uudestaankin jos tuolla hinnalla tulee eteen 🙂

 • Reply Kati / Lähinnä Kauempana 6.1.2017 at 23:44

  Todella yllättävää! Toki teillä oli superhalvat lennot, mutta ei paha hieman kalliimmillakaan lennoilla. Ja kiinnostavia pointteja muutenkin. Mehän ollaan pitkän linjan budjettimatkailijoita, mutta lasten (ja iän) myötä taso kyllä noussut sieltä alemmalta hostellitasolta. Resorttimeininkiä voisi olla hauska kokea pari-kolme yötä, mutta elämyksellisempi loma löytyy yleensä muualta.

  Tosi kiva kirjoitus, nosti Malediivien mielikuvaa mun silmissä.

 • Reply Ella - Matkalla kaiken aikaa 7.1.2017 at 16:03

  Malediivit kiinnostaa todella paljon. Jonkin verran jo selvitellytkin vaihtoehtoja, mutta tämä postaus selvensi kyllä. Olennaista tuntuu tosiaan olevan sopivan saaren valinta. Mites elintarvikkeet muuten? Jos haluaa ostaa jotain pientä evästä yms. – millainen hintataso?

  • Reply Emma 8.1.2017 at 21:18

   Mullehan kävi tuolla niin, että ruokailurytmi oli säännöllisempi kuin kotona (saati yleensä reissussa) ikinä ja vähemmän söin mitään ylimääräisiä herkkujakaan. Koska kaupoissa ei vaan ollut juuri mitään sellaista helppoa välipalaa. Oli toki jotain paikallisia sipsejä, keksejä ja sellaisia, mutta todella vähän esim. hedelmiä tai mitään leipäjuttuja. Ostokset kaupasta on yleisesti vähän Suomen hintatasoa halvempia.

 • Reply Merja / Merjan matkassa 7.1.2017 at 17:37

  Mielenkiintoista! Minäkään en tiennyt, että Malediiveille pääsee noin edullisesti. Mullahan meni lähes sama raha viime keväänä pitkään viikonloppuun Roomassa, kun otettiin vähän parempi hotelli. Kaikki on suhteellista!

  • Reply Emma 8.1.2017 at 21:19

   Niinpä! Ja tuolla ei kulunut yhtään ylimääräistä kun ei ollut mitään shoppailumahdollisuuksia tai edes liutaa ihania ravintoiloita missä tuhlata rahaa 🙂

 • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta 7.1.2017 at 19:18

  Uskomattoman edullista! En olisi oikeastaan edes uskonut, että tämä olisi ollut mahdollista. Useinhan tämän verran maksaa pelkistä lennoisya jonnekin. Tarjouslentojen saaminen on tässäkin tietty isossa osassa, mutta onneki kampanjoita on aika usein. Menen heti lukemaan Maafushi-jutun ja kasvattamaan reissuinspistä, nyt kun tietää tämänkin olevan mahdollista. 🙂

  • Reply Emma 8.1.2017 at 21:20

   Joo, mulla on täällä sormet ristissä, että Qatarilta tulis vielä jotain matkamessutarjouksia!

 • Reply Virpi /Täynnä tie on tarinoita 17.1.2017 at 23:30

  Ei todellakaan ollut paha hinta tällä reissulla! Heh, se on kyllä käsittämätöntä miten ihmiset jaksavat laskea miten tuolla ja tuolla on varaa matkustaa. Toisesta korvasta sisään ja toisesta ulos ne puheet! 🙂

  • Reply Emma 22.1.2017 at 11:07

   Juu, näinhän sitä pitää tehdä!

  Leave a Reply

  DR64JYRDBG