Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

18 Comments

 • Reply Teija / Lähdetään taas 27.11.2016 at 13:39

  Tuollaiset hylätyt kompleksit on kyllä jotenkin surullisia. Pistää tosiaan miettimään, mitä on tapahtunut.

  • Reply Emma 28.11.2016 at 09:11

   Joo, kyllä vaivaa kun ei tiedä varmuudella, höh.

 • Reply Anne | Metallia Matkassa 27.11.2016 at 19:12

  Mielenkiintoisia! Ja mielenkiintoista on myös se, että ne on jätetty rapistumaan – luulisi, että joku olisi halunnut hyötyä rahallisesti jo valmiiksi rakennetuista komplekseista. Nuo ovat kyllä jo olleet aikamoisen tovin hylättynä.

  • Reply Emma 28.11.2016 at 09:14

   Joo, nimenomaan! Jostain myös luin että tuossa toisessa paikassa olisi joku ikäänkuin alueenhoitajan roolissa ja ehkä vähän vartioisi ettei tuolta viedä tavaroita, mutta oudolta sekin tuntuu. Tuskin kukaan enää mitään palkkaa ainakaan maksaa moisesta.

 • Reply Anna | Muuttolintu.com 27.11.2016 at 23:56

  Jännä juttu, oiskohan ne sitten vaan jätetty toistaiseksi kun esim. turistivirrat on pysähtyneet ja sitten unohdettu kokonaan.. En tiedä. Mutta hauskaa, että hylätyistä rakennuksista tulee aina ensimmäisenä mieleen se, että kummitteleeko siellä. 🙂 Lapsenakin hylätyt talot oli niitä pelottavimpia ja kiehtovimpia paikkoja 🙂

  • Reply Emma 28.11.2016 at 09:14

   Niinpä! Mutta ne vaan on jotenkin niin spookyjä…

 • Reply Kohteena maailma / Rami 30.11.2016 at 18:33

  Turismin huonot puolet tulee esiin tässä. Kun syystä tai toisesta turistivirrat vähenevät, niin saattaa käydä näin. Ja kun on ”konkurssit” ym päällä, niin on helpompi rakentaa uutta kuin kunnostaa vanhaa jo rappeutunutta. Ei ilmeisesti taida nämä kuitenkaan olla aivan ideaalipaikalla, kun ei ole uutta rakennettu päälle?

  • Reply Emma 5.12.2016 at 06:44

   Sepä tässä jännää onkin, että varsin oivalla paikalla ovat molemmat. Ehkä jostain syystä maan omistaa vielä joku joka ei ole halunnut myydä sitä pois.

 • Reply Anna | Tämä matka -blogi 30.11.2016 at 19:27

  Jordaniassa näin viimeksi näitä kokonaan hylättyjä hotelleja. Esim. Aqaban Kempiskin vieressä oli iso hotelli, joka oli ollut hylättynä jo pitkään. Tyhjät uima-altaat, ja hiljalleen rapistuva iso rakennus oli kyllä hieman kammottavan näköinen.

  • Reply Emma 5.12.2016 at 06:45

   Joo, noissa on jotain tosi creepyä…

 • Reply Sandra / Terveiset päiväntasaajalta 1.12.2016 at 11:34

  Makee tarina! 🙂 Mekin ollaan törmätty monessa paikassa Indonesiaa samaan ilmiöön ja siellä Gili Menolla myöskin bongattu snorklatessa kokonainen siltakin veden alta. Yksi teoria tosiaan on se, ettei siellä kunnosteta rakennuksia ja pidetä huolta tarpeeksi. Koetaan suunnilleen asia niin, että on helmpompi jättää ne oman onnensa nojaan ja rakentaa uusia :/

  • Reply Emma 5.12.2016 at 06:46

   Vau, vedenalainen silta! Oiskohan se saattanut olla just ton Bounty Clubin vanha laituri?

 • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta 2.12.2016 at 21:57

  Kummallista, että noin pienessä ja suositussa kohteessa jotain tällaista voi ylipäänsä enää olla. Oli sulkemisen syy mikä tahansa, niin sitä luulisi, että joku tulisi ja laittaisi paikalle pystyyn oman bisneksensä. Uskon kyllä, että ennemmin tai myöhemmin sekin tulee tapahtumaan. Tuollakin kasvaa turismi räjähdysmäisesti vuosi vuodelta.

  • Reply Emma 5.12.2016 at 06:50

   Ihan varmasti juu vielä lähitulevaisuudessa tuolla tapahtuu! Täytyy vaan toivoa että paikalle ei nouse ainakaan mitään kammottavaa kymmenkerroksista luksuskompleksia…

 • Reply Lotta | Watia.fi 3.12.2016 at 06:18

  Kiinnitin huomiota noihin samoihin hylättyihin resortteihin Menolla. Mietittiin kans, että mikähän tarina niiden takana on. Pyöriteltiin just tuota ideaa, että olisikohan omistaja äkillisesti kuollut ja jatkajaa ei enää ollut. Hylätyn tarina kiinnostaa aina. Nyt kun turismi Gileillä on leviämässä käsiin, niin eiköhän noidenkin tilalla pian ole uudet…

  • Reply Emma 5.12.2016 at 06:51

   Ikävä kyllä varmasti lähitulevaisuudessa Gili Menolle rakennetaan. Se on vaan tylsää jos jokaisen saaren kohtalo on tulla lopulta Trawanganin kaltaiseksi, menee idea eri tyylisistä kohteista hukkaan..

 • Reply Otto / ottoizakaya.com 3.12.2016 at 23:02

  Herättää kyllä kysymyksiä. Traagista ja kiehtovaa samaan aikaan. Menneen maailman lomamestoissa, etenkin kun tossa kondiksessa saa kyllä oman mielikuvituksen virtaamaan. O.o tarina taustalla kyllä kiinnostaa?

  • Reply Emma 5.12.2016 at 06:53

   Joo, just toi yhdistelmä – traagista ja kiehtovaa samaan aikaan!

  Leave a Reply

  DR64JYRDBG