Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

17 Comments

 • Reply Kaisa 9.8.2016 at 22:17

  Kauniit kuvat 🙂

 • Reply Anna / 270 degrees 10.8.2016 at 20:01

  En mäkään tiennyt, mutta nyt tiedän! 🙂 Voi vitsi, miten ihanan näköistä. Niin idyllistä!

 • Reply Teija / Lähdetään taas 14.8.2016 at 12:55

  En minäkään tiennyt ennen tätä kesää. Tai on mieheni kuulemma aiemminkin tuota paikkaa kehunut, mutta jotenkin paikat eivät pysy mielessä, ennen kuin niissä tulee käytyä. Tuolla emme tosin käyneet tänäkään kesänä, vaikka ajoimme ohi. Mieheni harrastaa leijasurffausta, eikä meidän kannattanut tehdä pysähdystä, kun ei paistanut aurinko eikä tuullut oikeasta suunnasta surffauksenkaan kannalta. Paikka jäi sitten seuraavaa kertaa odottelemaan.

 • Reply Jonna / Lempipaikkojani 14.8.2016 at 23:22

  No enpä mäkään tiennyt, mutta sentään Yyterissä ja Kalajoella olen mlemmissa joskus käynyt. Ja niitä välillä mietin, että pitäisi omille lapsille esitellä. Että löytyy sitä Suomestakin kunnon hiekkarantaa. Tämä Vattaja olisi kyllä varteenotettava haastaja noille kahdelle muulle. Tosi idyllisen näköisiä nuo punaiset mökitkin.

 • Reply IKILOMALLA 15.8.2016 at 13:03

  Tämä oli mielenkiintoinen postaus! En ollut kuullutkaan aiemmin tästä upeasta paikasta! Tosi kauniin näköistä, tuli ihan mieleen Hangon hiljaisemmat rannat. ?
  Tämä menee ehsottomasti medän kesäkohdelistalle tulevaisuudessa! Kiitos jakamisesta!

  Titta

 • Reply Reason for Season 16.8.2016 at 12:46

  Kaunista maisemaa! Olisi joskus ihana tehdä sellainen roadtrip Suomen rannikkoa pitkin ja kiertää nämä kaikki rantapaikat. Tänä kesäkään ei tullut käytyä kuin puolen tunnin pikavisiitti Kalajoen särkillä. Mielellään tällaisissa maisemissa viettäisi enemmänkin aikaa.

  • Reply Emma 17.8.2016 at 12:13

   Oi, se ois ihan mahtava roadtrip!

 • Reply Paula - Viinilaakson viemää 17.8.2016 at 07:34

  Ihana kotikaupunkini Kokkola! Vattaja ei ole päässyt ei ole päässyt samanlaisesta maineesta nauttimaan kuin esim. Kalajoen särkät, syynä osittain puolustusvoimien toiminta alueella. Eikä se muuten ole kovin kauaa vielä kuulunut Kokkolaan 🙂 Mutta toisaalta se on samalla pysynyt ihailtavasti luonnontilassa, eikä rannan tuntumaan ole rakennettu hotelleja ym. kuten Kalajoella valitettavasti on.

  • Reply Emma 17.8.2016 at 12:11

   Joo, sekin vielä että tämä on tosiaan pysynyt upeasti luonnontilaisena! Ihana paikka!

 • Reply Tanja/Levoton Matkailija 17.8.2016 at 10:01

  Enpä mäkään ole tiennyt että tuolla suunnalla on kolmaskin hiekkaranta 😀 Kalajoella olen käynyt joskus, ehkä viitisentoista vuotta sitten. Yyteristä en ole ihan varma, vaikka Porissa asuin pari vuotta. Kauniin näköistä joka tapauksessa 🙂

 • Reply Katja / Lähtöselvitetty 17.8.2016 at 23:17

  Mulle koko länsirannikko on täysin vierasta aluetta, kun olen itse itärajalta lähtöisin. Kerran kuitenkin vietin kesäisen viikon Kokkolassa ja minulla oli aikaa vaeltaa kaupungilla ja lähiympäristössä. Hienoa seutua se on, ja ehdottomasti täysin erilaista kuin itä-Suomessa. Ehtisipä joskus tutustua paremmin!

 • Reply Erja/ Andalusian auringossa- ruokamatkablogi 19.8.2016 at 13:50

  Ihania nuo mökit <3 Kyllä sitä kotimaastakin löytyy niin paljon kauneutta!

 • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta 20.8.2016 at 13:53

  Aina yllätyn, kun nään tällaisia hiekkarantamaisemia Suomesta. 😀 En ole ikinä käynyt tuolla päin Suomea, joten tästäkään paikasta en tiennyt. Suuntaan rantalomani jatkossakin Suomen rajojen ulkopuolelle, mutta esimerkiksi ohikulkumatkalla kävisin ehdottomasti täällä! 😉

 • Reply Liza in London 20.8.2016 at 20:20

  Upeat maisemat, eikä tosiaan tule heti ensiksi mieleen, että nuo hiekkakuvat olisi otettu Suomessa 😛 Mulle tulee tosin noista rannoista vähän mieleen Viron Laulasmaa aika lähellä Tallinnaa, eli on sitä kultarantaa tosiaan myös pohjoisemmassa Euroopassa!

 • Reply Miika ♥ Gia | matkakuume.net 21.8.2016 at 01:20

  Oho, onpa jäänyt tällainen paikka jotenkin ihan tutkan ulkopuolelle!

  Vaikuttaa todella mukavan tunnelmalliselta mestalta, oikein piilotetulta helmeltä. Sitä ihmiset menee jatkumolla ulkomaille lomailemaan tietämättä mitä kaikkea ihanaa Suomellakin olisi tarjota. Vähän tulee joku Turun saariston pieni kylä tästä mieleen!

 • Reply sarsa / Pohjoistuuli puhaltaa 10.8.2018 at 09:47

  Mä kävin täällä myös tänä kesänä. Huvittaa että kuulin tästä ekan kerran vasta pari vuotta sitten vaikka lapsuudenkodistani tuonne ei ole kun reilu 100 km. Mainitsin paikasta äidilleni, joka yhdisti sen heti armeijan ampuma-alueeksi. Ilmeisesti leima armeijan alueena on ollut niin vahva, että sitä ei ole osattu käyttää lähimatkailuun. On kyllä käymisen arvoinen paikka. Toivottavasti hotellikompleksit pysyvät poissa ikuisesti.

  • Reply Emma 11.8.2018 at 18:17

   Joo mekin puoliksi sattumalta sinne osuttiin pari vuotta sitten, oli ihan huikea! Ja toivottavasti tosiaan saa pysyä suojeltuna ja luonnonalueena!

  Leave a Reply

  DR64JYRDBG