Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply Anna | Muuttolintu.com 6.7.2016 at 03:42

  Mielenkiintoista! Täytyy pistää korvan taakse seuraavaa Honkkareiden reissua varten. Hongkong on kyllä tosi monipuolinen! Mielenkiintoinen tuo tarina tuosta koulusta myös.

  • Reply Emma 11.7.2016 at 18:54

   Hongkong on niin ihana! Kohta on julkaisuvalmiina jutut vielä parista muustakin saaresta, seuraa ihmeessä jos kaipaat vinkkejä vähän erilaisiin retkiin Honkkarissa! 🙂

 • Reply Teija / Lähdetään taas 11.7.2016 at 12:30

  No minä en ole kyllä tiennyt noista saarista yhtään mitään. Tuo kuulostaa kyllä tosi kivalta päiväretkeltä! On mahtanut kyllä ateria olla herkullinen ja tuore, jos merenelävät ovat tulleet juuri veneestä. Nam!

  • Reply Emma 11.7.2016 at 12:43

   Ja henkilökunnalla joko sukelluspuku päällä tai vähintään saappaat jalassa 😀 Oli kyllä herkullista, toivottavasti pääsen saarille vielä uudestaan!

 • Reply Johanna Hulda - Discovering Sunbeams 12.7.2016 at 23:18

  Ihan liikutuin tuosta koulutarinasta, miten ihanaa että viimeinen oppilas sai käydä koulunsa loppuun omassa opinahjossaan! Olisin kyllä heti ensimmäisenä tutkimassa sitä hylättyä koulua sormet syyhyten. Sympaattisen oloinen ja kauniin vehreä saari muutenkin. Pitää mennä käymään jos joskus Hong Kongiin eksyn!

 • Reply Paula - Viinilaakson viemää 13.7.2016 at 15:55

  Mielenkiintoisen tuntuinen paikka. Tuollaiset pikkusaaret on varmaan juuri niitä paikkoja joissa pääsee lähelle sitä oikeaa, paikallista elämää. Tykkään sellaisista retkistä paljon!

 • Reply salaine 14.7.2016 at 16:19

  Voi olet löytänyt hienon helmen isosta kaupungista! Tuli ihan vesi kielelle tuosta mustekalasta ja siitä, että kalaa tuotiin tuoreena veneestä koko ajan. NAM

 • Reply Miika ♥ Gia | matkakuume.net 15.7.2016 at 19:53

  Hong Kong! ♥

  Oi siitä on liian pitkä aika kun olemme siellä käyneet. Viimeeksi meidän piti lähteä Big Buddhalta seikkailemaan pienempiin kyliin, mutta jaksaminen oli niin lopussa sinä päivänä, ettei kyetty. Haluaisin tutustua juuri näihin kaikkiin puoliin Honkkarista. Enemmän diggailen siellä kaupungissakin Kowloonin rähinäpuolesta, ja nämä autenttisemmat paikat olisi mukava nähdä.

  Suurin onni -blogin Henna kertoi joskus että veneretki takaisin pääsaarelle saattaisi tuoda mukanaan myös harvinaisia vaaleanpunaisia delfiinejä nähtäville. Oletko törmännyt niihin?

  • Reply Emma 18.7.2016 at 09:01

   Joo, niistä delfiineistä kyllä paljon puhutaan, mutta ei ole ikävä kyllä koskaan sattunut kohdalle. Ehkä seuraavalla reissulla 🙂

 • Reply Meidän matkassa / Monna 15.7.2016 at 22:25

  Hei teillähän on samanlainen idea blogissa kuin meilläkin Annen kanssa, eli kaksi ystävää jakaa saman intohimon matkustamiseen ja kirjoitellaan sitten yhdessä blogia, kiva 🙂 Hongkongista olen kuullut paljonkin tarinoita miehen siskolta, joka vietti siellä työharjoittelussa viime syksyn, mutta tällaiselle saarelle en muista hänen ehtineen. Mielenkiintoinen postaus ja uusi erilainen kohde! 🙂

  • Reply Emma 18.7.2016 at 09:01

   Joo, tää on paljon kivempaa kaksin! 🙂

 • Reply Arna / Cocoa etsimässä 16.7.2016 at 13:27

  Vitsit mikä paikka! Ainakin tämän jutun ja näiden kuvien perusteella vaikuttaa, että tämä on juuri sellainen piilotettu helmi, jollaisia sitä yrittää matkoillaan löytää. Me ollaan käyty Hongkongissa muutaman päivän visiitillä muutama vuosi sitten ja ollaan siitä lähtien haaveiltu paluusta. Ei kyllä silloin tiedetty tästä tai mistään muistakaan pikkusaarista, eikä niin lyhyellä visiitillä jaksettu suurkaupungin ulkopuolisia juttuja paljon selvitelläkään, mutta seuraavalla kerralla haluan tänne ja muillekin pikkusaarille. Kiitos erinomaisesta vinkistä siis!

  • Reply Emma 18.7.2016 at 09:02

   Ole hyvä:) Ja näitä pikkusaaria on tulossa blogiin vielä lisää!

 • Reply Teppo/Tämä matka 17.7.2016 at 08:49

  Mainio vastakohta superurbaanille metropolille, missä jatkuva melu ja ihmispaljous. Samalla voi astua 50 vuotta taaksepäin ja fiilistellä kalastajakylän elämää. HK:ssa on erinomainen ’kansallismuseo’, mutta ei siellä pääse noin hyvin tunnelmaan. Odotan kyllä tulevia raportteja muilta saarilta mielenkiinnolla.

  • Reply Emma 18.7.2016 at 09:04

   Joo, just tää – saarille pääsee pakoon suurkaupunkia mutta kuitenkin ihan yhtä aitoon Hongkongiin!

  Leave a Reply

  DR64JYRDBG