Hongkongin lintumarkkinat

 

hongkong markkinat lintumarkkinat nähtävyydet

 

Paitsi erilaiset akvaariokalat niin myös laululinnut ovat suosittuja lemmikkejä Hongkongissa. Kauniisti laulavia häkkilintuja on pidetty Kiinassa jo tuhansia vuosia. Matkustit sitten missä päin Kiinaa vaan, kannattaa ainakin yhtenä aamuna herätä aikaisin ja mennä lähimpään puistoon katsomaan mitä siellä aamuhämärissä tapahtuukaan. Yksi asia mihin hyvin todennäköisesti törmäät ovat häkkilintujaan ulkoiluttavat vanhat herrasmiehet – Kiinassa nimittäin uskotaan että ellei lintuaan ulkoiluta ja anna sille säännöllisesti muiden lintujen seuraa, se masentuu, pudottaa höyhenensä ja menettää halunsa laulaa. Lähde katsomaan laululintuja omistajineen Hongkongin lintumarkkinoille!

Nuoria lintuja koulutetaan laulamaan suomalla niiden vanhempien lajitoverien seuraa ja antamalla niille mahdollisuuden matkia näitä.

 

hongkong markkinat lintumarkkinat nähtävyydet

 

Hongkongin lintumarkkinoilla tapaa paitsi miehiä jotka ovat tuoneet omat silmäteränsä sosialisoimaan, niin myös laajan valikoiman vielä kotiaan etsiviä lintuja. Ostajat vertailevat lintuja ja niiden ääniä ja vievät tarkasteltavan yksilön erilleen muista kuullakseen selvästi sen laulua. Parhaista linnuista maksetaan tuhansia dollareita.

 

hongkong markkinat lintumarkkinat nähtävyydet

hongkong markkinat lintumarkkinat nähtävyydet

hongkong markkinat lintumarkkinat nähtävyydethongkong markkinat lintumarkkinat nähtävyydet

 

Lintumarkkinoilta voi ostaa myös kaikenlaisia linnun pitämiseen tarvittavia tarvikkeita. Eläviä sirkkoja ja matoja myydään kilohintaan, ja huolehtivat omistajat sitten syöttävät niitä syömäpuikoilla sirkuilleen. Kauniita bambuhäkkejä voi muuten ostaa myös koristeeksi!

Lintumarkkinat löytyvät Mongkokin alueelta, Flower Market Roadin ja Yuen Po Streetin kulmasta. Metrolla lähimmäs pääsee Prince Edward -asemalta (exit B1) ja Mong Kok East -asemalta (exit D MOKO-ostoskeskuksen läpi).

Kun vierailet lintumarkkinoilla, käy ihastelemassa lähellä myös kukkamarkkinoita ja kultakalamarkkinoita! Myös Ladies’ Market -katu on tässä lähellä.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply