Suomen suurin matkablogiyhteisö

Maailman suurin matkakirjakauppa

Mainitsin edellisessä Lontoon jutussani, että kaupungissa vietetyssä lomapäivässä oli minulle kaksi elämystä ylitse muiden. Ensimmäinen oli perinteinen iltapäivätee ja ihana Liberty-tavaratalo. Se toinen oli Stanfords – maailman suurin matkailuaiheisiin kirjoihin, karttoihin ja oheistuotteisiin keskittynyt kirjakauppa! Huuhhuh mikä ihana paikka!

Tässä yli 160 vuotta toimineessa kirjakaupassa on kolme kerrosta taivasta. Yläkerrassa on erityisesti karttoja (vanhoja, uusia, pieniä, isoja, you name it!), katutasossa Eurooppa-aiheista kirjallisuutta ja matkaopppaita sekä pieni kahvila, ja alakerrassa mm. Aasia-osasto.

 

Stanfords lontoo kirjakauppa nähtävyydet

Kahvilan sohvanurkkaus

Stanfords lontoo kirjakauppa nähtävyydet

Stanfords lontoo kirjakauppa nähtävyydet

Stanfords lontoo kirjakauppa nähtävyydet

 

Kirjat ja kartat ovat selvästi kaupan ykkösjuttu ja hyvä niin. Muut matkailuaiheiset tuotteet on valittu valikoimiin hyvällä maulla eikä myynnissä ole mitään turhaa krääsää. Täältä löytyy muuten myös mitä parhaimmat Lontoo-tuliaiset – paitsi erilaisia opaskirjoja on tarjolla myös kivoja pieniä lahjatavaroita vaikkapa Lontoon tube-karttapainatuksella.

 

Stanfords lontoo kirjakauppa nähtävyydet

Käärepapereita – hmmm, voiskohan näillä tapetoida..?

Stanfords lontoo kirjakauppa nähtävyydet

 

Hipelöin täällä varmaan jokaista tavaraa ja kirjaa kunnes liikettä alettiin jo sulkea ja lopulta en saanut mitään ostoksia tehtyä. No, ainakin seuraavalla Lontoon reissulla tiedän varata tähän kauppaan koko päivän aikaa ja onneksi Stanfordsilla on myös nettikauppa!

 

Stanfords lontoo kirjakauppa nähtävyydet

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Maarit Johanna 30.3.2016 at 10:43

  Ihan mahtavia kuvia! Mie olin itte tuola niin haltioissani ympäristöstä, että en ymmärrä miksen tajunnu ottaa ollenkaan fotoja sisällä. Ei ollut edes paljon porukkaa 😀
  Tämä taitaa olla seuraavilla Lontoon reissuilla se ainoa pakollinen kohde iltapäiväteen lisäksi. Kiitos muuten linkkauksesta 🙂

 • Reply Emma 30.3.2016 at 10:57

  Kiitos itsellesi että löysin tämän helmen! Tää paikka on melkein yksistään Lontoon lentojen varaamisen arvoinen! Ja hei iiik, onkohan niillä jotain alennusmyyntiajankohtia? Jos, niin ajoitan seuraavan reissun siihen! 😀

 • Leave a Reply

  UA-79653706-1