Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Johanna @ Out of Office 29.4.2017 at 01:19

  Nousuveden katselu – se se on aikamoista hupia! Vietin ehkä yhden elämäni ikimuistoisimmista vapuista katsomalla kuinka kuinka vesi nousi ja peitti alleen majakkapolun, jolla olimme vain hetkeä ennen kävelleet.

  Paikka oli Jerseyn saari, Corbieren majakka. Siellä oli joku uhkarohkelikko hukkunutkin – ja majakanvartija myös – kun oli yrittänyt hullunrohkeaa mennä pelastamaan. Mutta tosiaan, kyllä nousuvettä kannattaa jäädä katsomaan. Noilla main kun vedenpinnan korkeusvaihtelut lienevät poikkeuksellisen korkeita.

  • Reply Emma 30.4.2017 at 20:23

   Ihanaa Johanna kun löysit tämän vanhan juttuni 🙂

   Toi Corbieren majakka on ihan hillittömän hieno, olin siellä muutama vuosi sitten! Me oltiin laskuvedellä ja käveltiin majakalle asti, mutta oli niin tuulinen ja sateinen sää ettei pystynyt jäämään moneksi tunniksi katsomaan nousuvettä vaikka se olisi kyllä ollut ihan mahtavaa. Jersey oli niin rakkautta ensi silmäyksellä, että sinne kyllä palaan vielä uudelleen!

  Leave a Reply

  DR64JYRDBG