Moro Sky Bar: tuokaa afternoon tea takaisin!

 

EDIT: Juttu on päivitetty, Moro Sky Bar ei enää tarjoile iltapäiväteetä!

Moro Sky Bar on Tampereen Tornihotellin 25. kerroksen lounasravintola ja baari. Se on avoinna muillekin kuin hotellivieraille, joten tänne kannattaa todellakin pistäytyä vaikka ulkopaikkakuntaisten vieraiden kanssa ihailemaan Tampereen maisemia yläilmoista! Lounasaikaan tarjoillaan vaihtuvaa keittoa, muina aikoina täällä voi käydä vaikka kahvilla tai drinkillä.

 

Moro Sky Barista on Tampereen parhaat näkymät

Toivon edelleen ylellisen afternoon tea -tarjoilun paluuta Moro Sky Bariin, sillä Tampereella ei varmasti olisi sille parempia puitteita kuin nämä. Maisemat on melko huikeat – ja niitä voi ihailla mukavasti sisällä sohvalta tai läpi vuoden auki olevalta terassilta. Tsekkaa samalla näköalavessa!

 

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply