Jututa matkabloggaajaa!

 

blogipaviljonki

 

Oletko tulossa ensi viikonloppuna Matkamessuille? Mekin ollaan siellä ja niin on muuten moni muukin matkabloggaaja! Tule siis samalla moikkaamaan ja jutuille! Löydät meidät ParisRion Blogipaviljongista osastolta 7e30 (Royal Caribbean -lavan tuntumasta). Paviljongissa on koko viikonlopun ajan aina muutamia bloggaajia kerralla, meidän vuoro on sunnuntaina 24.1. klo 10-14.

Paviljongissa on tarjolla väsyneelle messuilijalle sohvakeidas. Jos et siis muuta tekosyytä keksi, niin tule vaikka lepuuttamaan hetkeksi jalkoja! Tarjolla on sohvan lisäksi eri bloggaajien juttuja, kuvia ja videoita maailmalta. Meiltä kannattaa sunnuntaina ehdottomasti käydä kyselemässä vinkit ainakin Kiinaan ja Etelä-Koreaan (Emma) sekä Ranskaan ja Suomi-retkikohteisiin (Kaisa).

Ja matkabloggaajista puheenollen, älä missaa Travel Bloggers Give Back -matkavarusteiden kirpparia lauantaina klo 13–16 (ja tarvittaessa myös sunnuntaina klo 12–14) Rantapallo Meeting Point -alueen vieressä! Tarjolla on vaikka mitä kivaa matkoille mukaan kuten opaskirjoja, retkitarvikkeita ja matkakosmetiikkaa. Tuotto menee Autolla Nepaliin -projektin kautta Nepalin kastittomien hyväksi.

Tsekkaa myös meidän muut vinkit ja tärpit messuviikonlopulle!

 

Travel-Bloggers-Give-Back-6

Kuva: Travel Bloggers Give Back

 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply