Suomen suurin matkablogiyhteisö

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta 11.1.2016 at 07:36

  Mä oon vain kerran päässyt Finnairilla bisnekseen (lento Bangkokiin), ja se oli kyllä luksusta. Vaikka ei me mitään Marimekko-juttuja saatu! Olihan se ihan erilainen kokemus. Ja jos mulla olisi rahaa niin varmasti aina lentäisin bisneksessä, kukapa nyt ei… Lisätila, parempi ruoka, parempi palvelu, rauhallinen tunnelma. Ah.

  Oma sijainti tällä hetkellä Kiina, paluu suomeen puolen vuoden jälkeen häämöttää jo edessä. Ei voi kuin toivoa, että saisi upgradauksen bisneksen puolelle. 🙂

 • Reply Emma 11.1.2016 at 09:24

  Joo, kyllähän tuosta tosiaan vähän ekstraa maksaisi kai kuka vaan. Mutta aika lottovoittaja saisin olla, että oikeasti olisin valmis tuosta vaan maksamaan listahinnan 1399,- noista lennoista.

  Sulla on muuten ihan mahtava blogi! Ihana lukea sun Kiina-juttuja 🙂 Olen itsekin viettänyt Shanghaissa 3 kuukautta ja matkustellut hulluna edestakaisin tuota hassua maata <3

  • Reply Meri / Syö Matkusta Rakasta 11.1.2016 at 13:23

   Voi kiitos! Oi kiva kuulla että säkin olet ”shanghailaisia”. Yritin jo tuossa aiemmin etsiä tästä blogista Kiina-juttuja mutta ilmeisesti ne eivät ole (ainakaan vielä?) päätyneet tänne nettiin asti? 🙂

 • Reply Emma 11.1.2016 at 13:30

  Chongqingista ja Chengdusta kirjoittelen varmasti jutun jos toisenkin tässä lähipäivinä ja -viikkoina ja varmasti jossain kohtaa sitten näistä aiemmistakin Kiinan reissuista! Oijoi, nyt alkoi heti tehdä mieli taas takaisin…

 • Reply Jerry / Pako Arjesta 23.3.2016 at 12:28

  Täytyy sanoa, että sait nuo liput ihan naurettavan halpaan hintaan :D! Kunnon lottovoitto! Harmi, ettei itseni käyttämällä Helsinki – Tokio välillä ole yleensä lähes lainkaan vapaita paikkoja businessluokassa, joten en voi jättää sitä koskaan tarjouskilpailun varaan :/. Uskon, että todella moni kyllästyy nopeasti businessluokkaan, kuten sanoit, mutta itseni kohdalla en usko kyllästyväni siihen koskaan, sillä vaikka kokisin luksusjuttuja kuinka monta kertaa, innostukseni niitä kohtaan pysyy aina korkealla :). Ja olet oikeassa myös siinä, että yleensä tuossa maksetaan tilasta ja omasta rauhasta, mikä on ainakin itselleni tärkeintä.

 • Reply Emma 23.3.2016 at 13:15

  Joo, toi hinta oli kyllä ihan huippu! Sain muuten muutama viikko sitten Lontooseen lentäessäni Finnairilta edellisenä iltana tekstiviestin, jossa businessluokan korotusta tarjottiin 9000 pisteellä. Sekin oli mielestäni kyllä tosi hyvä tarjous. Siihen en vaan sitten kuitenkaan tarttunut syistä 1) olin jo maksanut erikseen matkalaukusta, 2) olin jo maksanut erikseen loungesta (iltalennoilla sen saa tarjoushintaan 39 euroa), 3) matkaseurani ei olisi kuitenkaan saanut korostusta.

 • Reply Emma 23.3.2016 at 13:21

  Ja Tokio tosiaan on varmaan kohde, jossa ei paljon ylimääräisiä businesspaikkoja ole tarjolla, höh. Enkä mäkään yritä väittää ettenkö nauttisi pienestä luksuksesta ihan jokaisella mahdollisella tulevalla businessluokan lennollakin (I wish…), mutta että pidemmän päälle enemmän kuin ilmainen shamppanja tai aamutossut niin se tila on vaan se ykkösjuttu 🙂

  • Reply Jerry / Pako Arjesta 24.3.2016 at 11:51

   Itsekin sain kerran Prahan lennolle mahdollisuuden korottaa businekseen jollain 70€:lla per henkilö, mutta toisaalta se hyöty on melkoisen pieni noin lyhyellä reitillä. Kyllä sekin kuitenkin kelpasi ;). Ymmärrän täysin, mikset tuossa tapauksessa tarttunut tarjoukseen, koska oma hyötysi olisi jäänyt melko mitättömäksi maksettuasi jo kaiken tuon erikseen. Ja se tila on tosiaan ykkösjuttu takuuvarmasti useimmilla matkailijoilla :).

  Leave a Reply

  DR64JYRDBG