Kakkubuffetin jouluherkut

Joulun sokeriövereitä varten kannattaa aloittaa treeni viimeistään nyt! Muuten voi tulla itku ja pettymys sitten kun konvehtirasiat laulavat seireenilaulujaan, mutta sinä et enää vaan millään jaksa syödä niitä tyhjiksi. Tämän treenin suoritin Kakkugalleriassa, jonka Fredrikinkadun ja Itäkeskuksen liikkeissä on tarjolla kakkubuffet hintaan 12,50.

 

kakkubuffet

 

Kakkubuffetissa on siis tarjolla (ilmeisesti vähän päivittäin vaihtuva) valikoima kakkuja ja leivoksia, joita saa hakea aina enintään kolmea kerrallaan. Niin monta kertaa kuin kykenee. Eli siis monta.

Tässä on meidän ensimmäinen kierros eli mangojuustokakkua, appelsiini-suklaakakkua, passionmoussekakkua, mango-limekakkua, sacheria ja marjajuustokakkua:

 

kakkubuffet

 

Tämän jälkeen tuli myös muun muassa mustikkatartalettia, kaneli-päärynäkakkua ja mustaherukka-suklaakakkua:

 

kakkubuffet

 

joita seurasi sitruuna-marenkipiirakkaa, vadelma-mansikka-valkosuklaakakkua ja vanilja-punaherukkaleivos:

 

kakkubuffet

 

…ja tämän jälkeen multa on vissiin jotakuinkin lähtenyt taju enkä muista tuliko niitä vielä lisää, ainakaan enempää kuvia ei löytynyt kamerasta.

Kakkubuffet oli todellakin hintansa väärti, mutta täytyy sanoa että ihan heti ei tarvi mennä toista kertaa. Paitsi for the obvious reasons (överit) niin myös siksi että kaikki kakut oli lopulta kovin samantyyppisiä eli to-del-la makeita moussekakkuja. Jostain blogista luin että tarjolla on ollut myös sesonkituotteita kuten laskiaispullia ja runebergintorttuja, mutta ilmeisesti me osuttiin nyt sesongittomaan aikaan tai juuri ennen joulusesonkia ja juuri tuollainen tekstuurien ja tyylien vaihtelu jäi puuttumaan.

Mutta kuten sanottua, hyvästä jouluherkuttelutreenistä se kävi!

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply