6. luukku – Arabia SUOMI100

*Kaupallisessa yhteistyössä Arabia

Ihanaa itsenäisyyspäivää!! Suomi on ollut tänään tarkalleen 100 vuotta itsenäinen ja sinä aikana on syntynyt paljon hienoja ja upeita suomalaisia yrityksiä. Jotkut yritykset kuitenkin huokuvat suomalaisuutta enemmän kuin toiset. Yksi sellainen on koko itsenäisyyden ajan suomalaisia palvellut Arabia, joka on varmasti ympäri maailman tunnettu suomalainen merkki. Arabian astiat ovat ajattomia, klassisia ja ovat olleet osa suomalaisia koteja jo koko 100-vuotisen itsenäisyyden ajan. Ja edelleen Arabian astiat ovat äärimmäisen haluttuja ja suosittuja, ikäluokassa kuin ikäluokassa. Arabian tuotteet ovat todella legendaarisia ja ovat tärkeä osa suomalaista muotoilua ja designia. On mahtavaa päästä arpomaan Arabian kauniita tuotoksia vuosien varrelta näin itsenäisyyspäivämme kunniaksi.

Kauniit Arabian astiat sopivat mihin tahansa kotitalouteen ja vuosien varrella Arabialta on julkaistu monia ikonisia kappaleita. On ollut iloni tehdä yhteistyötä Arabian kanssa heidän inhimillisen hyväntuulisen joulukalenterin puolesta, ja eilen kirjoitin täällä siitä, miten joulusta ei pitäisi ottaa paineita, eikä arjestakaan. Tästä sopivana jatkumona pääsen itsenäisyyspäiväksi arpomaan palan suomalaista historiaa. Suomi100 -juhlavuotta Arabia juhlistaa Suomi 100-erikoiskokoelmalla.

Arabian rakastetut kuviot näkyvät erityiskokoelman 10 mukissa, jotka juhlistavat Suomen satavuotisen itsenäisyyden jokaista vuosikymmentä. Juhlamukit kertovat tarinansa kunkin vuosikymmenen tyylistä. Mukeja valmistetaan rajoitettu erä juhlavuoden pohjaleimalla: Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuosi 2017.

Arvottavana on molemmat mukipakkaukset näitä erikoiskokoelmia. Ensimmäiset vuosikymmenet -mukipakkaus sisältää viiden vuosikymmenen mukit: Isak 1914, She-Fo 1926, Myrna 1937, Suomen Kukka 1941 ja Hattara 1954 ja Viimeiset vuosikymmenet -mukipakkaus sisältää mukit: Pastoraali 1965, Esteri 1973, Timbua 1987, Bebop 1992 ja Huvila 2017.

On mieletöntä huomata, miten vahvaa on ollut suomalainen muotoilu kautta aikojen, vaikka on sanottava, että oma suosikkini on kuitenkin tämä juhlavuoden 2017 muki, Huvila 2017. Kauniit mukit ovat varmasti miellyttävä lisä jokaisen Arabia-fanin astiastoon.

Onko joukossanne samanlaisia Arabia-intoilijoita kuin minä? KoKosta Uunikokkiin ja 24h-sarjaan luottoastioita keittiössä löytyy Arabialta jos ja vaikka mitä. Mikä on teidän Arabian suosikkisarjanne? Kertokaa se minulle 13.12. klo 23.59 mennessä niin osallistutte arvontaan. Kerrothan myös, kumman setin haluaisit omaksesi.

Viiden mukin pakkaus on arvoltaan 89,50 euroa (yhteensä arvontapalkintojen arvo on 189 €) ja arvontapalkinnon on antanut arvottavaksi Arabia. Kiitos Arabialle yhteistyöstä ja ihanaa joulun odotusta! :) 

You Might Also Like

880 Comments

 • Reply Laura keskiviikko, joulukuu 13, 2017 at 17:40

  Omia lemppareitani ovat Taika ja Koko, kuten näemmä monella muullakin. Mukiseteistä ottaisin mieluiten Ensimmäiset vuosikymmenet :)

 • Reply Omena keskiviikko, joulukuu 13, 2017 at 17:59

  Ihastuin heti pari vuotta sitten tulleeseen Pihapiiri-sarjaan. Näistä seteistä ottaisin mieluummin ensimmäiset vuosikymmenet, jonka antaisin Arabia-fani mummilleni.

 • Reply Marita keskiviikko, joulukuu 13, 2017 at 18:57

  Suosikkisarjani on ehsottomasti myrna!
  Myrna muistuttaa mummilasta ja lapsuudesta <3
  Mieluusti ottaisin tuon ensimmäiset vuosikymmenet mukisarjan <3

 • Reply peppi keskiviikko, joulukuu 13, 2017 at 19:38

  Oma lempparini on koko!
  Näistä seteistä pidän enemmän viimeiset vuosikymmenet -mukipakkauksesta, ihania!

 • Reply Hanna keskiviikko, joulukuu 13, 2017 at 21:10

  Aivan ehdottomasti piilopaikka ? menee täydellisesti marimekon mustavalkoisten astioiden kanssa yksiin.

 • Reply Saara keskiviikko, joulukuu 13, 2017 at 22:20

  Piiilopaikka!

 • Reply Henna keskiviikko, joulukuu 13, 2017 at 23:36

  Suosikkisarjani on 24h, mutta pidän myös monista vanhoista jo lopetetuista sarjoista. Ne on niin erilaisia verrattuna näihin nykyisiin astioihin. Valitsisin Ensimmäiset vuosikymmenet.

 • Reply Anne perjantai, joulukuu 22, 2017 at 16:24

  Omat suosikit ovat Taika ja Myrna, molemmissa erittäin suuret tunnearvot. Jos arpaonni suo, haluaisin ensimmäisten vuosikymmenien kokoelmat.

 • 1 85 86 87

  Leave a Reply

  Previous Post Next Post