Suomen suurin matkablogiyhteisö

24. luukku – Huawei

*Kaupallisessa yhteistyössä Huawei

Ihanaa joulua rakkaat lukijani!

Tänä vuonna kuten viime vuonnakin, on iloni esitellä aattoluukussa yksi parhaita tietämiäni tuotteita, nimittäin Huawein puhelin. Olen ollut Huawei-tyttö jo kolmisen vuotta, eikä ole tietä takaisin, sillä en ole kuullut yhdestäkään puhelimesta, joka voisi olla omaani parempi. Tällä hetkellä käytössäni on Huawei Mate 10 Pro, josta kirjoittelin täällä ja täällä. Samaan aikaan Mate 10 Pron kanssa markkinoille julkaistaan Huawei Mate 10 lite, joka on kuin hieman pelkistetympi versio tuosta Mate 10 Prosta. Kyseessä on erinomainen puhelin, joka tarjoaa käyttäjälleen luotettavuutta ja nopeutta arkeen. Erinomainen kamera, pitkä akunkesto ja todella nopea ja tehokas järjestelmä ovat ainakin mulle ihan ykkösjuttuja puhelimessani.

Puhelimen tarkempiin spekseihin pääsee tutustumaan täällä.

Kaunis kultainen Huawei Mate 10 Lite odottaa siis uutta omistajaa, ja se arvotaan heti uuden vuoden vaihtuessa, joten aikaa osallistua arvontaan on vuoden vaihteeseen asti (31.12. klo 23.59). Kerro tänne kommenttikenttään, miksi sinä tarvitsisit tällaisen puhelimen uuteen 2018 vuoteen, niin osallistut arvontaan! :)

Arvontapalkinnon on tarjonnut arvottavaksi Huawei ja sen arvo on 399 €. Kiitos Huaweille ja ihanaa joulua! 

Kiitos myös teille aktiivisille lukijoille, jotka olette olleet ennätyksellisen aktiivisia tänä vuonna jouluarvonnoissa; oli jälleen ilo järjestää tämä joulukalenteri! Nyt on viimeiset luukut auki vielä muutamia päiviä, joten sinne vaan jättämään viimeisiä arvontaosallistumisia :) 

IHANAA JOULUA!! 

23. luukku – Hypoxi

*Kaupallisessa yhteistyössä Hypofix Tampere

Kirjoittelin tuossa juuri Hypoxista ja on ollut tosi mielenkiintoista kokeilla Hypoxi-hoitojaksoa ja on ollut ilo huomata, että menetelmä todellakin toimii, sillä ihan silmäännäkyviä muutoksia on saatu ihan parissa viikossakin jo. Hoitojakso kolminkertaistaa tai jopa nelinkertaistaa tulokset, jotka saa liikunalla ja ruokavaliolla, sillä ilmanpainetta käytettäessä rasvanpoltto kohdistuu tietylle alueelle verenkierron optimoimiseksi sille alueelle, jolla halutaan rasvaa polttaa.
Kyseessä on siis hoito, jossa poltetaan rasvaa kohdistetusti vartalolta ja samalla kiinteytetään ihoa, mikä auttaa mm. taistelussa selluliittia vastaan. 
Olen päässyt kokeilemaan hoitoa yhteistyössä Tampereen Hypoxin kanssa ja nyt mulla olisi mahtava tilaisuus myös kaikille Pirkanmaalla asuville lukijoilleni.

Nyt tässä 23. joulukalenteriluukussa on tarjolla aikamoinen arvontapalkinto! Arvottavana on nimittäin 12 kerran rasvanpolttojakso Tampereen Hypoxille! Mä oon itse tykännyt tosi paljon tuosta hoidosta ja kirjoittelen lähiaikoina varmasti lopullisista tuloksista ja ajatuksista siitä, miten hoitojakso vaikutti elämään ja kroppaan, mutta sitä ennen toisiksi viimeisessä luukussa olisi arvottavana tällainen upea mahdollisuus myös jollekin toiselle, joka kaipaisi hieman senttejä pois keski- ja alavartalolta :) 
Osallistuaksenne arvontaan kertokaa tänne, miksi teitä kiinnostaisi kokeilla tuollaista hoitoa? Mulla oli ainakin taustalla synnytyksen hieman muuttama vartalo ja halu kiinteyttää kroppaa ja tiputtaa muutama ylimääräinen sentti lantiolta ja vatsanseudulta. Kertokaa minulle, miksi Hypoxi olisi teille mielenkiintoinen kokeilu ja kertokaa se viimeistään 30.12. klo 23.59. 
Hoidon arvo on 590 € ja sen tarjoaa Hypofix Tampere. Kiitoksia Hypofixille ja ihanaa joulun odotusta! :)
(Jos haluaa yhdistää hoitoon tuon ihon kiinteytyksen, voi sen tehdä lisähinnasta.)

22. luukku – Vitabalans

Tärkeä osa kauneutta mulle on erilaiset hyvät ravintolisät. Tärkeimpänä ehdottomasti biotiini, jolla ravitsen kynsiä ja hiuksia ja nykyisin myös ihoa, sillä Vitabalansin Biotiini Collagen Skin Beauty on ollut nyt reilun kuukauden kokeilussa ja tulokset näkyvät mielestäni jo nyt paljon kimmoisamman tuntuisena ihona. Halusin vielä joulukalenterissa jakaa mahdollisuuden kahdelle teistä voittaa oman paketin mun suosikkiravintolisiä.

Biotiini Strong Hair & Nailista kirjoittelin jo täällä. Biotiinihan on siis B7-vitamiinia, jota löytyy monissa ravinnerikkaissa ruoissa, kuten kananmunissa, pähkinöissä, hedelmissä ja kasviksissa. Se on siis muutenkin ravinnosta saatava tuote, mutta usein sitä ei saa tarpeeksi. Biotiinin tunnetuin hyöty on sen kynsiä ja hiuksia vahvistavassa vaikutuksessa. Biotiinin vaikutuksia on tutkittu jo melko pitkään ja se on todistetusti hyödyllinen lisäravinne jos haluaa vahvemmat hiukset ja kynnet. Biotiini Strong Hair & Nail Strong sisältää myös sinkkiä, joka on erittäin hyväksi ihon, kynsien, ripsien ja hiusten hyvinvoinnille myös, joten tää on vähän sellainen kimppahoito. Biotiini myös nopeuttaa ruoansulatusta ja ruoan nopeampaa hajottamista, joten siitä voi olla apua myös painon tarkkailussa. Vitabalansin Biotiini Strong Hair & Nails sisältää 5 mg biotiinia, 15 mg sinkkiä ja 40 mg metioniinia. 5 mg biotiinia tarkoittaa n. 10 000 % enemmän biotiinia kuin keskimääräisessä päivittäisessä saannissa. Tää ei suinkaan oo huolenaihe, sillä B-vitamiinit ovat vesiliukoisia ja niitä ei näin ollen voi yliannostaa.

Uutuustuote Biotiini Collagen Skin Beauty on biotiini, joka sisältää myös kollageenia ja josta kirjoittelin täällä. Kollageenihan on ihon kiinteyttä ylläpitävä sidekudoskerroksen säikeinen tukiproteiini. Jo kolmenkympin jälkeen ihon kollageenin muodostus ja kollageenin määrä alkavat luonnollisesti vähetä, ja joka vuosi ihminen menettää n. 1-2 % kollageeniä. Tämä näkyy niin ryppyinä kuin sellaisena ihon veltostumisena. Rypyt on kieltämättä kauniita ja puhuvat eletystä elämästä, mutta ihon kimmoisuuden säilyttäminen mahdollisimman pitkään on kutkuttava ajatus. Biotiini Collagen Skin Beautyssa kollageenin vaikutusta täydentävät hyaluronihappo, joka sitoo vettä ihossa ja lisää ihon kosteutta, kun taas C-vitamiini edistää ihon kollageenin muodostumista. Biotiini ja sinkki vaikuttavat ihon normaaliin kuntoon, ja samalla tekevät hyvää niin hiuksille, kynsille kuin hyvinvoinnille ja vastustuskyvyllekin. Mulla on ollut tämä tuote nyt reilun kuukauden kokeilussa ja ehdottomasti tulokset ovat mielestäni todella nähtävissä, sillä iho tuntuu kimmoisammalta ja näyttää nuorekkaammalta.

Tyrni Omega-7 + GLA tyrniöljy-jättihelokki-sinkki-vitamiinikapseli on ollut mulla käytössä pisimpään ja kirjoitin siitä viimeksi täällä. Mulla on melko kuiva iho ja usein myös limakalvot kuivuu herkästi. Se tarkoittaa todella kivuliasta nenää, ja etenkin lentomatkojen, automatkojen tai pakkaskausien jälkeen hyvin herkkiä limakalvoja ja ihoa. Tyrnimarja- ja jättihelokkiöljyt sopivat kuivalle ja karhealle iholle, vatsan limakalvon suojaksi ja esim. lievittämään atooppisen ihon oireita. Näiden lisäksi tuote sisältää sinkkiä, jota suosittelen kyllä kaikille käyttöön aina. Sillä on lukuisia hyötyjä, joista tähän on hyvä mainita mm. sen, että sinkki edistää ihon pysymistä normaalina ja oikeasti tekee tosi hyvää hieman ihon ongelma-alueille. Lisäksi tuotteessa on E-vitamiinia, joka osaltaan estää ihon ennenaikaista vanhenemista suojaamalla soluja oksidatiiviselta vanhenemiselta.

22. kalenteriluukku sisältääkin 2 tuotepakettia, joissa on molemmissa yksi purkki jokaista tuotetta, eli Biotiini Strong Hair & Nail, Biotiini Collagen ja Tyrni-Omega-7 +GLA. 

Miksi sinä tarvitsisit hieman ravinteita ja hehkua sisältäpäin? Oletko jo kokeillut tuotteita vai oletko ihan noviisi mitä tulee ravintolisiin? 
Kerro se mulla ja osallistut arvontaan, joka päättyy 29.12. klo 23.59! :) 

Tuotteet on antanut arvottavaks Vitabalans ja niiden yhteisarvo on 2 x 57 €, eli 114 €. Kiitos Vitabalansille ja ihanaa joulua!

21. luukku – BookBeat

*Kaupallisessa yhteistyössä BookBeat

Kirjoittelin tuossa pari päivää sitten viime hetken parhaasta lahjavinkistä (ainakin mun mielestä), nimittäin BookBeatin lahjakortti tarjoaa rajattoman määrän luku- ja kuunteluelämyksiä ja sen saa heti omalle koneelle tulostettavaksi lahjansaajalle. Jos siis joku lahja vielä uupuu kuusen alta, niin BookBeatin lahjakortti on ehdottomasti kokeilun arvoinen, jos lahjansaaja on kirjaintoilija tai edes tykkää lueskella silloin tälloin viihdekirjoja, elämänkertoja tai ajankohtaisia teoksia. Myös jos haluaa ylläpitää vaikkapa englannin tai ruotsin kielen osaamista, suosittelen applikaatiota lämpimästi, sillä siitä löytyy paljon niin englanninkielisiä kuin ruotsinkielisiä e-kirjoja ja äänikirjoja. Mä tykkään välillä kuunnella jotain englanninkielistä kirjaa ihan vaan ylläpitääkseni englannin kieltä arjessani.

BookBeatin lahjakortteja löytyy kolmea erilaista:

1 kk = 16,90 €
3 kk = 44,90 €
6 kk = 84,90 €

Lahjakortit löytyvät täältä ja ne saa samantien sähköpostiin tai saajan sähköpostiin. Mä oon lahjakortteja lahjaksi antaessa yleensä tulostanut lahjakortin ja paketoinut nätisti, mutta sen voi tosiaan tilata suoraan saajalle sähköpostiin. Lahjakortti ei ala ostohetkestä vaan siitä hetkestä kun saaja lunastaa lahjakortin käyttöönsä.

Tässä 21. kalenteriluukussa olisi jaossa kahdelle innokkaalle lukijalle lahjakortteja BookBeatiin! Molemmille voittajille on arvottavana 3 kk:n lahjakortit, jotka ovat voimassa 6 kk, eli kolmen kuukauden lukupaketin voi aloittaa milloin tahansa seuraavan puolen vuoden aikana.

Mitä te haluaisitte lukea? Millaisista kirjoista pidätte? Kertokaa minulle viimeistään 28.12. klo 23.59 niin osallistutte arvontaan :) 

Arvontapalkkioiden arvo on yhteensä 89,80 € ja ne on antanut arvottavaksi BookBeat. Kiitos BookBeatille ja mukavaa joulun aikaa!