Suomen suurin matkablogiyhteisö

Alpakan intensiivinen katse – Merikeinun Alpakat – Hamina

Eläinten kanssa puuhastelu on rentouttavaa, terapeuttistakin. Haminasta seitsemän kilometrin päässä sijaitsevalla Merikeinun alpakkatilalla alpakat asustavat pihatossa. Tämä on Mummolle uusi termi, pyhätöistä olen kuullut, mutta nyt puhutaan pihatoista. Tilan emäntä, Sari kertoi, että pihatto tarkoittaa eläinsuojaa, josta pääsee ulos, aidatulle pihamaalle. Alpakat itse sukeltautuvat muoviverhon läpi, milloin mieli tekee.

Ovatpa hellyttäviä!

Tuijotamme toisiamme Carlos ja minä, mutta katseesta en ota selvää pitääkö se siitä mitä teen vai ei. Katse muistuttaa marsun katsetta: tumma, intensiivinen, mitään kertomaton.

Pressiryhmämme vei lenkille Carloksen, Camillon ja Sulon, orialpakoita kaikki. Komean Sulon kanssa yritin ottaa selfien. Sulo ei selvästikään ole someori, vaikka ulkomuoto olisi peitonnut monet Instagramissa ylävartalo kiiltävänä pullistelevat ihmisuroot. Sulo tuntuu olevan perinteinen alpakka, se luottaa ammattitaitoon, perinteiseen valokuvaukseen oikein kuvaajan kanssa. Selfieistä tuli puolikkaita mutta kollega sai ikuistettua tilanteen. (Avauskuva: Taina Renkonen)

Lenkki eteni alpakkojen tahdissa. Matkalla polun vieren puskat houkuttivat. Niistä oli hamuiltava pureskeltavaa, koko ajan. Siinä ei hoputtaminen auttanut.

Niin kuin jo edellisessä postauksessa totesin, lomailijat tekevät aktiviteetit leppoisammassa tahdissa, meille medialaisille esitellään pikaisesti alueen makupaloja. Tämä alpakkavaellus oli yksi makupaloista. Olisin viihtynyt pidempäänkin.

Mitkä pusuhuulet! Merikeinun Alpakat, Hamina, Suomi

 

Ruoka-aika /Merikeinun Alpakat, Hamina, Suomi

 

Katsoo, katsoo. Ei sylkäissyt, jota kuulemma tapahtuu joskus (harvoin, alpakkatilan pehtoorin Jussin mielestä) Merikeinun Alpakat, Hamina, Suomi

 

Voiko olla söpömpää! Kaisla ja Febe pusi, pusi. /Merikeinun Alpakat, Hamina, Suomi

 

Nyt mennään maastossa Portimon polkua pitkin /Merikeinun Alpakat, Hamina, Suomi

 

Merikeinun alpakat lenkillä./Hamina, Suomi

 

Aina ei voi olla samaa mieltä. Merikeinun Alpakat. /Alpakkavaellus, Hamina, Suomi (Kuva: Taina Renkonen)

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply