Suomen suurin matkablogiyhteisö

Sijaluku paranee -Kävelykilometrikisa 2021

Kävely jatkuu, mutta lisähaasteena olevat ”heijastukset” saavat jäädä. Avauskuvassa vielä kokoelma viime viikoilta. Kuvat on otettu Espoossa ja Kauniaisissa. Ainut kauempaa tuleva on keltainen tunika, jonka ostin Pyhältä Naava-luontokeskuksen vieressä olevasta vaatekaupasta. Se on nyt pesty ja odottaa pääsyä kanssani ulkoilemaan.

Seuraavaksi lisähaasteessa siirrytään muistojen pariin. Se taitaa olla tosi haasteellista, sillä muistot tulevat milloin tulevat. Niitä ei kutsuta. Saas nähdä miten Mummon käy. Ajatuksena on ottaa kuva, otsikoida se ja myöhemmin sitten kirjoittaa tarina kuvan tuomasta muistosta.

Ilahduttavaa on, että kävelykilometrikisan sijaluku on lähentynyt tavoitetta, eli olla kisan loppuessa 150 eniten kävelleen joukossa. Nyt sijalukuni on 200. Se on lähes viisikymmentä parempi kuin hellejakson aikaan.

Kilometrit tosin karttuvat hitaasti sillä muutakin tekemistä on.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply