Suomen suurin matkablogiyhteisö

Kävelykilometrikisa 2021

Viime viikon kävelykilometrit on kerätty Pyhä-Luoston kansallispuiston maisemissa. Osallistuin Taidepotpuri -leirille. Ohjelmassa oli valokuvaamista, musiikkiesityksiä, melontaa ja muuta yhteistä ohjelmaa. Leiristä kerron lisää tulevissa postauksissa. Ehdin kilometrejäkin keräillä tiiviin leiriohjelman lomassa.

Viikon kuvaushaasteena oli ”heijastus”.  Avauskuvaan mukaan otetut pikkukuvat ovat Pyhäjärveltä, Pyhäjoelta, Luostolta ja Pelkosenniemeltä. Hohtavissa lakanoissa makaava  Kalle Isokallion kirja Pelastaja Pelkosenniemeltä jäi kyllä alkuvaiheisiin. Yleensä otan reissuun mukaan jonkun kohdetta sivuavan kaunokirjan ja luen sitä sopivissa väleissä ja nukkumaan mennessä. Pyhän Taidepotpurin ohjelma oli niin tiivis ja raitis tunturi-ilma teki tehtävänsä, että kirja jäi vähille. Mummon nukahti puolen sivun paikkeilla.

Kävelykilometrikisan tämän hetkinen tilanne.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply