Suomen suurin matkablogiyhteisö

Kävelykilometrikisa 2021

Nyt olen pääsemässä vauhtiin ja taas hellettä pukkaa, näin sanoivat säätiedotuksessa.

341 kilometriä on koossa. Sijaluku 221, mikä on viimeviikoista 246 sijaa parempi.

Kolmio oli bongauskohteena hieman haastavampi, huomasin. Jos ei liikennemerkkejä ota lukuun, kolmioita ympäristössä löytyy aika vähän. Kasveissa ja kukissa ei puhdasta kolmion muotoa osunut silmiini. Rakennuksissakin muut muodot, kuten neliöt ja jopa ympyrät, näyttivät olevan yleisempiä. Tällä viikolla liikuin Espoossa ja Kauniaisissa.

Huippuhetket olivat Träskändan puistossa kävellessä. Sieltä löytyy muuten uudehko Aijun kahvila.  Ja paljon kauniita luontopolkuja sekä  tilaa missä liikkua, ainakin viikolla.

Niin! Tämä kolmion bongaus ei liity mitenkään kävelykilometrikisaan, vaan on vaelluskamun kanssa kehitelty kävelyn lisämauste. Se keventää askeleita ja saa esiin erilaisia yksityiskohtia kävellessä (ja samalla opin paremmaksi kuvaajaksi, toivottavasti).

Ensi viikolla bongaamme heijastumia.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply