Suomen suurin matkablogiyhteisö

Reissussa kilometrit karttuvat – Kävelykilometrikisa2021

Menneellä viikolla luulin, etten saa kartutettua kisakilometrejä, mutta kuinkas kävikään. Lauantaihin mennessä oli mittarissa jo 167 kilsaa ja yksilökisailijasarjassa sijaluku ensimmäsitä kertaa alle kahdensadan .

Kaverin kanssa lisähaasteena viime viikolla oli vihreä väri. Vallan helppoa, sillä nyt viherhtää niin Viherlaaksossa, Granissa kuin Kotkassa ja sen ympäristössä. Nämä olivat paikkakuntia, joissa kisakilometrejä keräsin. Granin menovinkkejä eli Kauniaisten kulttuurikävelyltä postasin jo aiemmin. Kotkan seudun mahdollisuuksista tulen kertomaan tulevissa postauksissa.

Kuvakoosteessa näkyvä kasvatuslaatikko on uusi asia elämässäni. En ole viherpeukalo mutta pyrin kokeilemaan kaikenlaista ja siksi tämäkin. Nyt mullassa vihertää vielä, katsotaan miten Mummon käy, vihertääkö peukalo loppukesästä.

Kuvissa löytyy myös viittoja Virolahden Bunkkerimuseolta, pitkospuita Valkumusan suolta, näkymiä Virolahden Arktika-lintubongausalueelta ja muista Kymenlaakson vihertävistä kohteista. Viikon yllätys löytyi  aika läheltä, kävelymatkan päästä kotoa Keran Halleilta, jossa oli esillä upeaa kaupunkitaidetta.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply