Suomen suurin matkablogiyhteisö

Jalat väpättävät – Kävelykilometrikisa

Haluan olla kunnossa sitten kun taas uskaltaudun vaeltamaan. Mielessäni ovat niin Patagonia kuin Espanjan caminoreitit. Uusi mielenkiintoinen Latvia-Viro rannikkoreitti samoin kuin Suomesta alkaen Pyhän Olavin reitti kiehtovat. Jalat väpättävät jo.

Olen osallistunut kaikkiin kohdalleni osuviin nettihaasteisiin. Viimeisin niistä on Kävelykilometrikisa, jonka ensimmäinen viikko on takana. Kävelin 33 kilometriä. Se on enemmän kuin tavoitteeni. Kävelen yleensä paljon, lähes päivittäin neljä kilometriä. Kun kuulin kisasta ajattelin, että pidennän päivittäistä kävelymatkaa kuuteen kilometriin. Yksi mutka lisää vakiolenkkiini.

Kävelykilometrikisa alkoi toukokuun alussa ja kestää lokakuun loppuun, siis puoli vuotta. Koska kesällä tulee pyöräiltyä ja uitua, riippukeinussa löhömisestä puhumattakaan, asetin tavoitteeksi kävellä puolet kisan päivistä. Saas nähdä!

Aiemmin en ole tiennyt tuon taivaallista kilometreistä ja kellonajoista. Olen vain kävellyt. Pihamaalla naapurit ovat joskus kyselleet ”Teitkö pitkänkin lenkin, montako kilometriä”, johon en ole osannut vastata. Nyt latasin kännyyni Askelmittarin. Epäluuloisena mietin, että näinkö tuo osaa laskea oikein, niinpä tarkistin kartasta kilometrit. Ja kyllä! Samaan lopputulokseen päädyimme.

Jottei ihan yksinkertaiseksi mene, caminokamuni kanssa päätimme ryhtyä kuvaamaan väriteemojen mukaan.

Ensimmäinen väri on keltainen. Aloituskuvassa keltaisia ja vähän muitakin kohteita, jotka osuivat lähimaastossa silmiini. Keltainen on voimavärini.

Instagram ja Facebook tarinoissa pääset lenkkeilemään kanssani. Päivitän niitä suht ahkerasti.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply