Suomen suurin matkablogiyhteisö

Kävelykilometrikisa – Mummo mukaan kisailemaan – Vielä ehdit sinäkin

Kaikenlaista kisaa on pukannut alkuvuoden aikana ja taas on uutta tarjolla. Kävelykilometrikisa käynnistyi vappupäivänä ja jatkuu lokakuun loppuun asti. Yksinkertaiset säännöt: kävelet ja kirjaat ylös tuloksen joko kilometreissä tai minuuteissa tai kummassakin. Voit kävellä yksin tai joukkueissa.

Mummo päätti perustaa oman yhdenhengen joukkueen, joka löytyy kisatuloksista nimellä Se matkabloggaava Mummo. Tavoitteena on kävellä kuusi kilometriä niinä päivinä jolloin pyöräily, uinti tai tennis ei voita kävelyä.

Kisa on siitä hyvä, että siihen voi osallistua matkoillakin. Huomaathan posiitiivisisen vireen: matkoillakin. Nyt näyttää taas hetken koronakurvit suotuisilta. Kotimaassahan oli viime kesänä hyvinkin vilkasta matkailumielessä. Kesän kuumuus tappaa pöpöt, toivottavasti.

Mummon ensimmäisen päivän tulos oli varsin vaatimaton. Kirjasin 30 minuuttia siitä kun kahlasin lumihangessa Saariselällä, hortoilin Helsinki-Vantaan lentokentällä ja myöhemmin vielä kotimaisemissa.

By the way Helsinki-Vantaa on aivan mahdoton nykyään. Jos joudut sinne, ota ensitöiksesi kärry. Matkat ovat pitkiä, portit kaukana, remonttiseinää riittää.

Kisasta vielä sen verran, että päädyimme vaelluskamuni kanssa lisäämään haasteeseen myös teemojen mukaista ympäristön havannointia.  Ensimmäisen viikon ajan kuvaamme keltaisia kohteita. Sehän sopii! ”Keltainen toukokuu” -laulun sävelin matkaan kamera tanassa.

Kävelykisakuvia ja tarinaa julkaisen Instagram ja Facebook tarinoissa. Viikon kooste lauantaisin blogissa.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply