Suomen suurin matkablogiyhteisö

Hyvää Kalevalanpäivää – tuli tällainenkin reissu tehtyä – Via Kalevala

Kylläpä oli hieno maisema tänään aamulla kun avasin verhot. Täysikuu pastellitaivaalla. Siitä on hyvä aloittaa päivä, tämä Kalevalanpäivä. Ilmat ovat muutenkin hemmotelleet meitä tänään. Innostuin tekemään pitkähkön lenkin ja huomasin, että niin oli innostunut moni muukin. Käveleminen on minulle mieleen. En kuulu tavoitteelliseen rotuun, enkä siksi osaa vastata vaikkapa naapurin kyselyyn ”paljonko sinulla on takana”.  Paljon kuitenkin on takana.

Kalevalanpäivä tuo mieleen Via Kalevala -kävelyn muutama kesä sitten ja erityisesti hetken,  jolloin astumalla saavuimme Karjalan tasavallan Uhtualle (Kalevala)  ja juhlimme paikallisten kanssa Lönnrotin männyn luona. Suomen ja Venäjän rajalta lähdin mukaan tälle monivaiheiselle reissulle.

Via Kalevala kävelyn reissublogi löytyy hakusanalla Via Kalevala. 

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply