Suomen suurin matkablogiyhteisö

Laulua, tanssia, lumilenkkeilyä/Tammihaaste 31.1.21/2021

Tammikuun viimeinen päivä ja haaste suoritettu. Olipa hauska tehdä tätä. Kiva haaste, aivotkin saa jumppaa, kun yrittää keksiä aiheesta jotain. Kumma kyllä aina keksin.

Viimeinen haastepäivä osui onneksi sunnuntaille. Latasin tähän päivään kaiken mukavan mitä tammikuu on tuonut. Aloitin aamun laulamalla. Piti laulaa vain muutama nettikaraokekappale, mutta lähes tunti vierähti. Aloitin jossain vaiheessa alusta Singa.fi valikoiman, en tosin muista milloin, tuskin se kuitenkaan oli tammikuun eka. Nyt olen menossa k-kirjaimessa. Laulun sanojen avulla päädyin Lappeenrantaan.

Seuraavaksi tanssia, joka kävi aamuvenyttelystä.

Kahvia ja aamiainen La Senoran seurassa. Tuo sarja vei minut Pohjois-Espanjaan. Aina tulee yhtä ikävä, mutta joku päivä sitten taas. Yritän pitää espanjan kieltä yllä katselemalla kaikkea mitä nyt Areena espanjan kielellä tarjoaa. Ikävä kyllä tarvitsen tekstityksen, sillä espanjalaiset puhuvat liian vauhdikkaasti kielitaitooni nähden.

Valokuvia järjestelmällä matkustin Marokkoon ja Ecuadoriin, mutta sitten aurinko teki tepposen. Yhtäkkiä se tunkeutui sälekaihtimien välistä ja suorastaan ajoi minut pihalle. Siellä porukka kaiveli autojaan kinoksista. Ei auttanut vitsailla.

Yksi johtaa toiseen. Viherlaakson kevyenliikenteen väylät olivat yön aikana kutistuneet muutaman ulkoilijan tallaamiksi kinttupoluiksi. Niitä pitkin tein tunnin lenkin. Yritin havainnoida ympäristöä – sehän oli tämän haasteen puolen tunnin liikunnan lisäksi ”se juttu”. En kuitenkaan löytänyt mitään missä olisi 2021, joten piti itse se tehdä. Taas oli naapureilla ihmettelemistä, kun tarvoin talojamme vastapäätä olevia koirien polkuja ja piirtelin hankeen numeroita sauvoillani. Halusin piirtää luvun 2021 sellaiseen kohtaan, johon iltapäivän auringon säteet yltäisivät. Onnistunkin.

Se oli siinä, Tammihaaste. Mitähän seuraavaksi?

Vielä kerran kaikki teemat. Niihin liittyvät jutut löytyvät blogista kyseisin päivän kohdalta, mutta eivät tässä järjestyksessä.

2021
Eläimet
Ensimmäinen kerta
Graffiti
Maski
Mikä tästä on mennyt?
Näkyyks kello?
Oikaisu
Oja
Opastaulu
Paha haju
Paikallinen erikoisuus
Polku
Portaat
Raja
Rekkari
Roskien keräys
Silta
Sininen lenkki
Turvaväli
Tuuli
Työmatkaliikunta
Uhka vai mahdollisuus?
Ulkokuntosali
Valo
Veden olomuodot
Vuodenaikaan kuulumaton luonnonilmiö
Väärä pukeutuminen
Ylitys
Yllättävä kohtaaminen
Ämpäri

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply