Suomen suurin matkablogiyhteisö
Sininen hetki Espoossa

Sinisen hetken kuvaaminen /Tammihaaste 30.1.21/Sininen lenkki

Toiseksi viimeinen haastepäivä. Jos en välttelisi kaupassa käyntiä, olisin lenkkeilyt ostamaan joko Fazerin sinisen tai Hookoo Blöön. Suklaan kanssa olisin vajonnut syvälle sänkyyn Toscanan tyttöjen seuraan. Lenkkimakkaran olisin todennäköisesti laittanut uuniin kelpo juustosatsin kera. Kummatkin sekä Hookoo Blöö että Fazerin sininen ovat himoittuja tuliaisia kun käyn Tanskan sukulaisteni luona. Kerran vein Hookoo Blöötä myös Italiaan tuttaville, kun edellisellä Suomen vierailullaan innostuivat siitä.

Koska en kauppaan tohtinut, päätin jo aamulla, että perehdyn sinisen hetken kuvaamiseen. Ohjeita löytyy netistä. Tässä Nikonin ja Digi-kuva.fi vinkit sinisen hetken kuvaamiseen.

Bluehoursite kertoo milloin sininen hetki lankeaa missäkin päin maailmaa.

Sormet ovat yhä kohmeessa sen verran kylmä oli. Lumi tuotti oman liikuntahaasteensa. En meinannut millään päästä järven rantaan, jonne olin suunnitellut meneväni kuvaamaan. Lunta on tullut yllättävän paljon. Joku uskalias oli kantanut suksensa jäälle, vaikka siitä on kovasti varoiteltu. Hänen jälkiään pitkin matkani helpottui hieman.

Otin paljon kuvia kolmen vartin aikana. Saatoin olla etuajassa, sillä jostain syystä eri palvelujen auringonlaskuajat erosivat jopa puoli tuntia. Toisaalta se oli hyvä, sillä nyt minulla on vertailukohtia sekä kännykällä että järkkärillä otetuista kuvista eri ajankohtina.

Pitäisi varmaan hommata sellaiset talvikuvaushanskat.

Vihon viimeinen Tammihaasteeni teema huomenna: 2021

 

Sininen hetki Espoossa

Sininen hetki Espoossa : joku ehti ensin ladulle.

Sininen hetki alkamaisillaan Espoossa

Kohta on sininen hetki Espoossa

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply