Suomen suurin matkablogiyhteisö

FotoEspoo 2020 -kilpailu – Tammihaaste 27.1.21/Oikaisu

Tänään Tammikuun haasteen teemaksi osui  ”Oikaisu”. Oikaisin koulun pihan poikki, kun kävin hakemassa näyttelyvalokuvani naapurilähiöstä. Osallistuin FotoEspoo 2020 valokuvakilpailuun ja pääsin näyttelysijoille. Teemana oli laulun nimi tai kertosäe.

Valitsin lauluksi ”Sada sada aina vain”. Kuvassa satunnainen tyttö kävelee sateisessa Auroran puistossa, mutta siihen on taltioitunut viime vuoden vallitsevin olotilani.

FotoEspoo 2020 kilpailusta lisää tästä. 

FotoEspoo 2020 -kilpailu on ensimmäinen, johon osallistun Suomessa. Liityin lähistön valokuvakerhoon Kara-Kamerat ry:n marraskuussa ja innostuin tuosta laulun ja kuvan yhdistämisestä. Kiire tuli löytää sopivia kuvia. Yhden löysinkin ja ehdin hankkia taustapahvit ja toimittaa tuomarille.

Kerroin, että ensimmäinen kerta Suomessa. Mutta se ei ole ensimmäinen kerta kun osallistun valokuvauskilpailuun. Englannissa au-pairina ollessani osallistuin Lontoon merimieskirkon valokuvauskilpailuun. Teemana oli kuvata jotain perienglantilaista ja otin kuvan maitomiehestä, joka saapui taloon, jossa työskentelin. Kuvasin salaa yläkerran ikkunasta. Kukaan ei siihen aikaan kysellyt lupia. Valokuvani ei varmaan voittanut teknisillä ansioilla vaan idealla. Kuvasin Kodakin 24-kuvan pokkarilla, jonka olin juuri ostanut.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply