Suomen suurin matkablogiyhteisö

Tammihaaste 24.1.21/Valo

Tahti sen kun kiihtyy! Aamulla en ehtinyt edes sängystä ylös, kun Tammikuun haaste oli jo suoritettu. Ikkunasta ihailin oman kodin kausivaloja samalla kun venyttelin reissun rasittamia lihaksia. Reilu puoli tuntia meni, ja sen jälkeen jatkoin venyttelyä olohuoneen lattialla. Mietin että, saatan lähteä myöhemmin ulos kävelemään. En lähtenyt. Sen sjaan paneuduin kirjan lukemiseen ja viime viikkoa muistelemaan. Kirjoitin jo hahmotelmaa blogipostaukseen. Täytyy vielä käydä läpi kuvia.

Valo-teemaan  olisi sopinut monenlaista valomaailmaa ja siihen liittyvää liikuntaa. Lapissa on aivan erityinen valo sekä kesällä että talvella. Nyt olimme Levillä. Ensimmäisen kerran elämässäni näin kunnon revontulet. Tuli täydellisenä yllätyksenä, sillä revontuliennuste näytti sinä iltapäivänä prosentin mahdollisuutta nähdä revontulia.

Liikunta tänään: venyttelyä, yli puoli tuntia reilusti.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply