Suomen suurin matkablogiyhteisö

Tammihaaste 21.1.21/Ylitys

Tämän päivän Tammihaasteen teema on ylitys. Kaikenlaisia ylityksiä olen tehnyt elämässä: siltoja kävellen, koskia vaijereista roikkuen, valtameriä lentokoneessa, monenlaisia maiden rajoja sekä henkisiä rajoja, ja vaikka mitä.  Olen tainnut joskus ylittää pankkitilini saldorajankin.

Tänään ylitin itseni yhdenlaisella tavalla, otin lumilöylyt. Avanto on kyllä tuttu, mutta lumihangessa pyöriminen ei niinkään. Arvelutti, hanki oli syvä ja lumi viimeviikkoista. Aika karheeta hommaa se oli, sillä tarjolla ei ollut puuterilunta. Pään kautta häviää lämpöä, siksi saunahattu. Hanskat olisi voinut olla kädessä tai jokin suoja ovenkahvassa, sillä käsi tarttui metalliseen kahvaan.

Lumessa pyöriskelyä edelsi kävely lastenvaunujen kanssa ja sen jälkeen ilman vaunuja. Oli pakko viedä sisään Hänet joka teki minusta Mummon, sillä oli kova pakkanen. Saunassa kävin myös. Kelloa en katsellut, mutta kauan kesti.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply