Suomen suurin matkablogiyhteisö

Tammihaaste 18.1.21/Roskien kerääminen

Kävelin sukset kainalossa etsimässä ladun alkua. Löysin ja hiihdin, kaiken kaikkiaan aikaa lumimaisemassa meni kaksi ja puoli tuntia.

Löysin muutakin.

Tupakantumppi, hyi! Vieläpä keskellä lumimaisemaa. Somessa joku ehdotti, että uusia tupakoita saisi ostaa vain palauttamalla tumpit kauppaan. Sehän tarkoittaa, että pullonpalautusautomaattien viereen pitäisi saada tumpinkeräysautomaatti.

Jokunen vuosi sitten osallistuin Kalevala-kävelyyn. Sen päätepiste oli Vienan Karjalan Uhtua. Vaeltaessa en voinut olla hämmästelemättä sitä, että roskia heiteltiin minne sattuu. Jos kiinnostuit Via Kalevala -kävelystä, jossa pieni porukka käveli Sammatista Lönnrotin polkuja pitkin Kalevalaan (Uhtua) etsi blogista hakusanalla Via Kalevala. Minä liityin porukkaan Vartiuksen raja-asemalla.

Yksi roskien vähentämiseksi toimiva henkilö on toimittaja Tuula-Maria Ahonen. Tapasin hänet eräällä kurssilla.  Silloin kuulin hänen perustamastaan Roska päivässä -liikkeestä. http

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply