Suomen suurin matkablogiyhteisö

Liian hyvää – Joulukalenteri 4. pussi

Neljäs joulukalenteripussi avattu. ”Hyvää uskotaan helposti, mahtavaa kernaasti.”

Kylläpä oli vaikea miete, mutta niinhän se on aina, neljäs päivä vaellusreissuillakin on vaikea, miksei sitten joulukalenterimatkalla.

Santiagonteiden vaelluksilla neljäs vaelluspäivä on aina ollut se, jolloin jäseniä kolottaa niin rinkan kantamisesta kuin maastossa tallustelemisesta. Viikon kestävällä saaristolomalla, neljäntenä päivänä lomailijan valtaa saaristohulluus. Silloin mikään ei maistu ja kaikki harmittaa.

Hyvää uskotaan helposti… no joo, meitä internetissä pyöriviä muistutetaan siitä, että jos jokin tuntuu liian hyvältä ollakseen totta, niin se ei varmasti ole totta. Katselin juuri sometilini kaveripyyntöjä: 58 toinen toistaan mahtavampaa leskimiestä tarjolla, kernaasti uskoisin. On uniformua, polettia, ruusupuskaa, kissakaveria… Saattaa joukossa olla joku nainenkin. Ainahan näihin joku hyväuskoinen lankeaa. Mummo ei. Mutta joulupukkiin Mummo uskoo, se on paras niin.

Muutamia vuosia sitten olin Siikakoskella, Urho Kekkosen kalastusseuduilla. Matkalla sinne pääsin pukin kanssa kuvaan.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply