Suomen suurin matkablogiyhteisö

Espanjan kielen opintoja Ecuadorissa – nyt skypellä kotisohvalta

Kolmisen vuotta sitten sain huikean mahdollisuuden opiskella espanjaa Ecuadorissa. Opiskelusta  löytyy aiempia blogipostauksia, samoin kuin  kohteista, joissa ehdin vierailla opiskelun lomassa. Vietin kaiken kaikkiaan kuukauden Ecuadorissa. Pari viikkoa vierähti Quitossa, toinen niistä kielikoulussa, viikko kielikoulussa Amazonilla ja viikon kiertelin turistina ympäri Ecuadoria.  Tästä linkistä pääset reissupäiväkirjaani. 

Kielikoulu oli aivan mahdottoman hyvä. Sain yksityisopetusta kahdeksalla dollarilla tunti. Quitossa minua opetti Adriana. Opetin minäkin hänelle jotain, sen miltä maistuu salmiakki. Ilmeisesti oppi meni perille, sillä sain häneltä vastikään viestin, jossa hän kertoi yhä muistavansa salmiakin.

Tästä linkistä voit lukea salmiakkipäivityksen. 

Mitä espanjan kieleen tulee, Ecuadorissa puhutaan hyvin selkeästi.  Sitä on helppo ymmärtää. Hassua oli, että tapaamani ecuadorilaiset muistuttivat jotenkin kummallisesti suomalaisia.  Siellä oli kuin kotonaan.

Koska nykyään ei matkustella kielikursseilla niin Adriana antaa skypen kautta opetusta.  Kahdeksan dollaria tunnilta näyttää edelleen olevan hinta.

 

Jos kiinnostuit, tämän kautta saa yhteyden Adrianaan.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply