Teatterimiljöötä ja korkeita kerroksia – hotellivalinta Malmössä

Vertailin Kööpenhaminan ja Malmön hotellihintoja, sen mitä niitä nyt voi vertailla näinä kelluvien hintojen aikoina. Pienen otoksen perusteella väittäisin, että Malmössä yöpyy paljon edullisemmin kuin Köpiksessä.

Malmö kuuluu Suur-Kööpenhaminan alueeseen, johon lukeutuu alueita Juutinrauman sillan kummaltakin puolen sekä Tanskasta että Ruotsista. Vaikka malmöläiset eivät aivan mukisematta ole nielleet alueen markkinoinnissa käytettävää nimeä, on kahden maan yhteistyö tuonut paljon uusia mahdollisuuksia. Ennen kaikkea Malmöhön on helppo tulla mistä päin tahansa. Malmön oman lentokentän lisäksi Kööpenhaminan Kastrup sijaitsee parinkymmenen minuutin junamatkan päässä. Tiuhaan kulkevat junat vievät matkustajat kaupungista toiseen Juutinrauman siltaa pitkin.

 

Saunaa ja kuntoilua korkeuksissa – Scandic Triangeln -hotelli

Niin minäkin köröttelin siltaa pitkin ja ihailin merimaisemia. Juna vei lähes Scandic Triangeln -hotellin ovelle.  Piti vain älytä poistua junasta Triangeln -asemalla.

Triangeln hotellin voi luokitella helppoihin valintoihin. Värimaailma on tuttu. Sisustus on tuttu. Tavarat eivät huku tummanpuhuvien huonekalujen muhkeisiin fyllinkeihin.  Kaikki toimii, jopa suihkusta saa vettä kaltaiseni vajavaisella käytännön järjellä varustettu mummo.  Tämä ei totta vie ole aina ”the case”. Mitä vihreyteen tulee, kaikenlaista kestävän kehityksen sertifikaattia näyttäisi löytyvän.

Triangeln hotellin ylimmistä kerroksista aukenee Malmö .

Scandi Triangeln hotellin sauna sijaitsee 16. kerroksessa. Saunan voi käydä laittamassa päälle mihin aikaan vuorokaudesta tahansta. Puoli tuntia, ja löylyyn.

Scandic Triangeln kuntosalista lintuperspektiivi Malmön kaupunkiiin.

Ei niin ujot saavat kauneuskäsittelyn Scandic Triangeln aulassa, heti pyöröovien tuntumassa.

Tauluja ja teatteria – Teaterhotellet

Sunnuntain ja maanantain väliseksi yöksi minut sai asiakkaakseen Teaterhotellet,  sillä syystä tai toisesta Triangelin hinnat hipoivat luottokortilleni sopimattomia summia tuona yönä.

Teaterhotellet on Triangelnia pienempi hotelli, matalampi. Käytävien seiniä koristavat värikkäät taulut. Aamiaishuoneessa on vaihtuva pieni taidenäyttely. Kaiken kaikkiaan kelpo hotelli, hyvä sijainti. Äänimaailma tosin on huonosti nukkuvalle epäsopiva, ovet kolisevat liikaa.

Teaterhotellet – tunnelmaan pääsee jo hissinovien avauduttua.

Teaterhotellet – käytävätaidetta.

Respan porukka voisi tutkia hieman ympäristöä.

Paikallinen Daniel sanoi, että minun ehdottomasti täytyy maistaa falafelia kun olen Malmössä. Se ei varsinaista perinneruokaa, mutta niiiiiiiin malmöläistä.  Kun kysyin respasta, mihin pitäisi suunnata falafelia etsimään, niin neuvoivat kilometrien päähän Möllevångstorgetille vaikka lähes nurkan takana oli falafel-kioski.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply