Suomen suurin matkablogiyhteisö

Haipakkaa Vispilässä – Forssa

Totta kai, kun pressimatkasta oli kyse, myöhässä saavuimme. Hyönteistilalla aikaa vierähti, sillä kolmenkymmenen toimittajan porukkaa ei ole helppo pitää aisoissa. Kysymyksiä riittää, jokaisella kun on oma aihepiirinsäja.  Aikaa ruokailuun siis jäi vähänlaisesti.
”Ehdimme kyllä, vaikka Hämeessä ollaankin”, vakuutti ravintoloitsija Tiina Koski.

Tiina Koski on yksi Ravintola Vispilän vispaajista. Kaksi muuta ovat Krista Mänttäri ja Veli-Matti Koski.

Totta puhui.

Kolmessa vartissa kuvasimme, kuuntelimme Ravintola Vispilän historian, nykyisyyden ja lähiruokakonseptin toteuttamisen, maistoimme Siikosen pariskunnan sirkkoja ja pihattopossua. Sen verran haipakkaa piti, että jälkiruokaa vielä joku lusikoi, kun porukka suuntasi jo kohti tilausbussia, joka odotti valmiina viemään meidät seuraavaan kohteeseen, Elonkierto-puistoon.

Lähiruokalounas, Ravintola Vispilä, Forssa,

 

Pihattopossua ja kauden vihanneksia. Pari sirkkaa koristeena. A la carte listalta ei sirkkoja vielä löydy. Niitä kyllä on saatavilla, jos erikseen tilaa.

Kasvisvaihtoehto. Naapuri söi sellaista ja herkkua kuulemma oli.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply