Padronista Faramelloon – Portugalin camino

Teksti vähenee sitä mukaa kun matka määränpäähän lyhenee. Aivot eivät tuota mitään. Se johtuu varmaan siitä, että muut lihakset ovat olleet koetuksella. Yritän kuitenkin hieman muistella mennyttä kuukautta.  Kuvia kuitenkin otin.

Tänään olisimme voineet kävellä suoraan Santiagoon, sillä matkaa olisi ollut vain 24 kilometriä. Päätimme kuitenkin yöpyä Faramellossa, kun aikaa kerran oli. 12 kilsan vaellus, perillä jo yhden aikoihin. Tuntui aivan vapaapäivältä.

Faramellon alberguessa käy pulina monella kielellä. Vaikka en kaikkien kielistä ota selvää, sana Santiago toistuu tiuhaan. Monelle Santiagoon saapuminen on suuri asia, juhlan paikka. Peregrinot ovat vaeltaneet kuka minkäkin matkan. Ehkä jokunen muukin Lissabonista asti.

Majapaikkamme

 

Rauhallinen paikka ja pikku kylä, jossa baari. Hyvä lepuuttaa ennen Santiagon hulinaa.

Penkki täytyy olla. Siitä on hyvä katsella ohikulkijoita

Tätä kaalia on usein lautasella.

Viiniviljelysten lomassa vaeltelua pääasiassa.

Näitä keltaisia kukkia oli joka paikassa. Varmaan liittyvät 1.5. juhlallisuuksiin.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply