Suomen suurin matkablogiyhteisö

Ollaanko me oikeasti näin köyhiä

Tämä menee kyllä mummon mutinoihin. Tuskin auttaa mitään. Maailma kun pyörii radallaan, mummo kiloillaan.

Olen Ecuadorista palattuani tuijotellut yhtä Espoon sadasta järvestä ja yrittänyt päästä matkan aikana kerääntyneistä hallinnollista ja muista jutuista. Eilen oli kuitenkin lähdettävä katselemaan maailmaa. Silja Serenadella järjestettiin matkailuaiheinen tempaus.

Ratikoista jo postasinkin Facebookiin. Selvisin Siljalle ja sieltä pois. Kaverit valistivat että Helsingin ratikkalinjanumerointi uusittiin kuukausi sitten.

Mutta koska ovat ilmestyneet nuo kiskoja pitkin kolistelevat lentoyhtiöt, sähköautot, kolajuomat eri värisinä ratikkaversioina. Ja lähikauppammekin keltaisessa kuosissaan. Joku tietysti sanoo, että ovat jo vuosia koristaneet kaupunkikuvaamme. Minä vaan olen vaellellut keskittyneenä ennakoimaan työmaiden esteet reitilläni.

No kaikkeen tottuu, tyylittömyyteenkin. Ovathan ne Aasian suurkaupungeissakin tottuneet monenkirjaviin valotolppiin. Kaiketi.  Enpä ole mielipiteitä kysellyt.

Mutta ollaanko me oikeasti niin köyhiä, että kaikki pitää hoitaa mainostuloilla.

Avauskuvasssa vihreä ratikka. En viitsinyt antaa lisää mainostilaa vaikka värikkäitä kuvia olisin saanutkin Forum lähistön ratikkajoukosta.

Apua tarjolla rautatieaseman kupeessa niille, joita maailman meno rupeaa pyörryttämään.

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply