Suomen suurin matkablogiyhteisö

Matka jatkuu – maisemat muuttuvat jylhemmiksi

Busseissa rahastaja huolehtii matkustamosta, kuljettaja ajamisesta ja matkustajat hermoistaan. Aina ei ole yhtä leppoisaa menoa kuin tällä videolla.

Rinteet, rotkot ja kippuraiset tiet toivat jännitystä matkan tekoon mitä lähemmäksi saavuimme Alausia, seuraavaa kohdettamme. Lisämausteena vaarallisen näköiset ohitukset, vastaantulevat ajoneuvot ja täysin erilainen ajokulttuuri mihin Suomessa ja Euroopassakin on totuttu. Täytyy vain luottaa, että kuljettajat osaavat asiansa.

 

Musiikki kuuluu asiaan. Korvia täytyi oikein höristää, kun bussin kaiuttimista kaikui tuttu iskelmä. Aikuinen nainen.  Kaikkien karakebaarien ikikailotus ja sävel joka tulee ensimmäiseksi mieleen kun joku sanoo nimen Paula Koivuniemi. Soi se täälläkin,  mutta espanjaksi.

Onneksi ei näytetty toimintaleffaa kuten Quitosta tullessa. Oli kuin maailmansota olisi meneillään kun toimintaelokuvan äänet kaikuivat. Korvatulppia kaipasin. Nyt olisi ollut mukana, mutten tarvinnut. Musiikki on mukavaa.

Kun bussi pysähtyi, sisään marssivat kaupustelijat. Mehua, jäätelöä, välipaloja, vaikka mitä.
Myyntipuheet ovat moninaisia.
Kerjäläinen ja lapsi saa lompakon avautumaan.
Jotkut tarjosivat maistiaisia. Ole siinä sitten ostamatta.

 

Hintoja bussilla/hlö
Riobamba – Alausi 4,70 usd
Alausi – Quito bussi 7 usd (kesti 5,5 tuntia)

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply