Suomen suurin matkablogiyhteisö

Huostaanotettuja eläimiä – Amazoonico

Ihmisten julmuudella ei ole mitään rajaa. Tutustimme tarhaan, jossa hoidetaan hylättyjä ja viranomaisten huostaanottamia eläimiä. Kilpikonnia, joiden kilpiin oli porattu reikiä, jotta niitä voisi taluttaa remmissä kuten koiria. Papukaijoja, joilta siivet oli katkaistu. Monia yksilöitä, joita on pidetty lemmikkeinä vastoin kansainvälisiä sopimuksia, ja jotka eivät enää selviä viidakossa.

Amazoonicoa meille esitteli USA:sta kotoisin oleva vapaaehtoistyöntekijä. Hän on työskennellyt viitisen viikkoa tarhassa ja muutaman päivän päästä koittaa kotiinlähdön aika. Ecuadorissa on paljon vapaaehtoisia monissa eri projekteissa ja kohteissa.

 

Maatumisaikoja #Amazon #viidakko #selva #äläroskaa #donotlitter #nobotebasura #ecuador #travelblog

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply