Suomen suurin matkablogiyhteisö

Oviedo – Madrid, 440 km, klo 8.30 – 14.45 / Camino del Norte, Espanja

Kotimatka alkaa. Oviedosta on hyvät bussiyhteydet Madridiin ja jopa suoraan lentokentälle. Emme kuitenkaan halunneet matkata yöllä vaan varasimme hotellin läheltä lentokenttää (Los Coronales). Järjestävät lentokenttäkuljetuksenkin ja ainakin näin päin se toimii, sillä olemme jo täällä. Katsotaan sitten aamulla miten toisin päin homma hoituu. Ravintolatarjonta hotellin lähialueella ei ole hääppöstä. Yksi italialaistyyppinen ravintola ostarissa, josta ruokaa saa aivan liian myöhään (tai espanjalaisen normaalisti klo 20.30), kun on lähdössä aamulla aikaisin kentälle.

Oviedosta Leoniin maisemat ovat vuoristoiset. Lunta tien varsilla ja lumisia vuorenhuippuja näkyy ympärillä. Leonin jälkeen matkataan tuntikausia mesetan (tasangon) maisemia katsellen. Viimeinen tunti kuluu ihmetellessä, onko tämä jo Madridia.

 

20161110_092116

 

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply