Suomen suurin matkablogiyhteisö

Oviedo – kukkulalle monumentteja katsomaan, 6 km, klo 10 – 13 / Camino Primitivo/del Norte, Espanja

Vapaapäivän ratoksi kiipesin kukkulalle katsomaan monumentteja, joita minulle oli suositeltu (Monumentos Preromanicos). Vaikka olen tämän tyyppisiä nähtävyyksiä kolunnut, niin kannatti tehdä aamulenkki. Tie kiemurteli kukkulan kupeessa ja maisemat olivat mahtavat. Ei edes satanut, ylhäällä viima oli kyllä kylmä. ”Talvi on saapunut Oviedoon”. Kuinkahan monta kertaa olen tuonkin kuullut.

Camino-kamuni ei välittänyt lähteä mukaan, vaan muttamvalitsi kaupungilla kävelyn. Kukkulalle noustessani koko ajan tuntui siltä, että jotain puuttui. Rinkka selästä, kävelysauvat käsistä, Camino-kamu vierestä.

 

Tiedoksi niille, jotka eivät halua kävellä, bussi A2 vie perille, mutta sitten maisemat vilahtelevat nopeammin ohi.

 

2016-11-10 11.33.45

 

2016-11-10 11.33.08

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply