Suomen suurin matkablogiyhteisö

Oviedo – hyvästit kävelysauvoille /Camino Primitivo/del Norte, Espanja

Oviedo, miten tutulta se nyt tuntuukaan. Tuoreessa muistissa vielä saapuminen edellisellä kerralla. Sauvoimme ja sauvoimme, ylämäkeen totta kai, Santiagon tietä myöten kohti kaupunkia. Keltaiset nuolet loppuivat jossain vaiheessa tai meiltä silmät niiden näkemiseen. Katedraali yleensä tarkoittaa tietoa tai lähellä olevaa albergueta. Sinne suuntasimme.

Niinhän siinä kävi, että lukuisa joukko paikallisia ohjeisti meitä albergueen, kukin vähän eri tavalla kunnes eräs mies saattoi meidät perille. Albergue näytti aluksi vankilalta silmissämme, mutta hospitalero Manuel sai kaiken kohdalleen. Kertoi lähistön parhaat ruokapaikat ja Oviedon nähtävyydet. Hyvähän siellä oli majailla.

Nyt asetuimme Hostal Fernandeziin lähelle bussiasemaa. Niin parempi kuin torstaina on aikainen lähtö.

Kävimme kuitenkin viemässä ylimääräisiä peregrinoille tarpeellisia tavaroita albergueen.

 

2016-11-08 20.07.47

Manuel – hospitalero. Hyvästelemme kävelysauvat. Monta sataa kilometriä niillä tuli lykittyä. Toivottavasti niistä on iloa jollekin, joka lähtee matkaan Oviedosta, eikä omista sauvoja.

Previous Post Next Post

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply